29. marts 2003

Byggeri


Lidt flere billeder fra B&B.
26. marts 2003

Boremaskine


Pludselig ville boremaskinen kun hvis jeg stod og holdt i snoren, eller at ledningen lå helt specielt om halsen på boreren.

Se billederne.

Til sidst begyndte den at spy ild. Så var det blevet nødvendigt at skille den ad og sætte nye ledninger i.


22. marts 2003

Præmieko


Hvad mon der ligger bag denne kryptiske overskrift?

Se Klik og se

Ja, den var jo ikke så kryptisk endda, vel?


21. marts 2003

Doris


Jeg har helt glemt at fortælle jer, at jeg har fundet Doris ude på nettet. Den ene dag sad jeg og prøvede et par småting af på nettet uden rigtigt at gå efter noget specielt, og pludselig dukkede en aneefterlysning op. Det var Doris der efterlyste, og jeg skyndte mig at svare, at jeg ikke kunne hjælpe, men at jeg da var glad for at have fundet hende.

Som det måske er nogle af jer bekendt, er det jo Doris skyld at mor og jeg er kommet i gang med slægtsforskningen. Da farmor døde efterlod hun nogle slægtsforskningsoptegnelser, dem tastede jeg ind og gemte originalmaterialet for senere at aflevere tilbage til Doris, men det hele gik til i branden (godt at jeg havde tastet alt ind). Doris var selv fortsat med det hun havde tilbage, men meget var gået tabt, hun vidste ikke hvor hendes materiale var blevet af, så nu har jeg sendt hende alt, jeg havde af hendes aner, og vi prøver så lidt sammen, at finde de aner vi tidligere, hver for sig, ikke har haft held til at finde.

Annette


19. marts 2003

Lidt byggeri


Nu ser det jo ud til at det er far der laver alt arbejdet, men en eller anden er jo nødt til at holde kameraet.

Se billeder


13. marts 2003

Bedre sent end aldrig


Putte og Peder har også været i avisen
2. februar 2003

Mail nok engang


Jeg ved ikke lige hvad der er galt med mailen, men så snart jeg ved noget, eller vis der skal laves nogen ændringern veder jeg tilbage.

Men for IKKE at fylde avisen med mail problemer har jeg lavet et link ude til venstre, hvor i kan se mail status, der vil jeg så poste hvad der sker som jeg finder ud af det.

René
31. Januar 2003

Mail igen igen


Jeg kan se at min mail stadigvæk ikke virker efter opgradering. Men jeg har fundet ud af at i kan få jeres mail til at virke igen ved at ændre den indgående mailserver fra mail.haagen.dk til 195.47.247.42. Indgående mailserver finder i ved at klikke funktioner, konti, dobbel klik mail.haagen.dk, klik på fanebladet server.

René

31. Januar 2003

Mail igen


Hej Rene
I aftes har vi foretaget en opdatering af vores mailservere. Det vil desværre betyde at det i en kortere periode, ikke vil være muligt at modtage e-mail. I forbindelse med opdateringen af vores e-mailserver, skal kunder der selv styrer deres DNS-indstillinger, være opmærksomme på at ændre IP-nummeret for MX-record til 195.47.247.42
På grund af en opdatering af vores egen DNS, kan nogle kunder opleve problemer med at forbinde til e-mailserveren via deres e-mailklient (ex. Outlook). Opdateringen vil være fuldendt i løbet af i dag fredag.
Vi beklager de gener som opdateringen har medført for vores kunder.
Med venlig hilsen / Best Regards
SUPPORTEN B-One ApS

Jeg har erfaret at vis man bruge webmailen, kan man læse sin mail ved at bruge det login som hedder mailhuset/webmail 2.
René


31. Januar 2003

Mail!!!!!!!


Dette er taget fra B-One.nu 's Nyheds side

"30. januar 2003: I aften vil vi foretage en opdatering af vores mailservere. Det vil desværre betyde at det i en kortere periode, ikke vil være muligt at modtage e-mail. Vi forventer at opdateringen vil tage nogle timer fra kl. 22:30."

Og spørg mig ikke hvorfor de opgrader noget der virker fint til noget der ikke virker.

René


20. December 2002

Tur til René!


Første Søndag i advent havde René inviteret hele familien til gløgg og æbleskiver i Hillerød, men desværre var det kun Alice med børn og os i Kolby der så os i stand til at komme. Vi mødtes nede på færgen, Alice havde medbragt hjemmebagte boller, og ost, så vi fik boller og kaffe på overfarten. Vel ankomne til Sjælland trillede vi så i kortege, Alice og mig , i ro og mag til Hillerød, Inden vi nåede helt hen til parkeringspladsen overfor Renés lejlighed, kunne vi se ham stå på altanen og holde øje med hvornår vi kom. Vi fik Kaffe med småkager, nødder, pebbernødder og en hel skål med vingummi. Da vi havde slappet af en times tid, rejste vi os og gik en tur til Frederiksborg slot, sidste år havde Bo været hel vild med at komme indenfor, så i år skulle vil så derind. Vi kom igennem hele slottet, og fik set deres flotte lofter,(der kunne nu godt have været noget mere lys,de brugte jo mange mørke farver i gamle dage) en masse gamle møbler og den pæne kirke hvor Joachim og Alexandra blev gift.Oppe på øverste etage var der en udstilling med moderne fotografier, det var nu ikke rigtig noget, og Bo syntes nu heller ikke rigtig at de hørte til der. Da vi var færdige med slottet gik vi tilbage til René hvor vi nu fik æbleskiver og gløgg, fik hygget os, og da klokken blev ca 18.00 sagde vi pænt farvel og tak for i dag, Alice skulle nå færgen hjem, og vi skulle til Orø og give Annette en hånd med hendes nye bygninger.

Alex

billeder
nogle af billederne er ikke så gode fordi der ikke er lys på slottet.(red.)
19. December 2002

Ny Mail til Christian

Christian har pga. spam mail, midlertidigt skiftet mail til chc@haagen.dk
Christian@haagen.dk eksistere ikke pt.


Kærligst René


14. December 2002

Nyt Webhotel igen

Som i jo nok alle opdaget virkede Cliches mail ikke så godt, efter jeg havde flyttet fra DSTeam til Cliche, så nu har jeg flyttet til B-one.nu grunde til flytningerne har dels været pga. prisen men osse de ydelser der følger med, hos B-one har jeg feks. frit antal mail og subdomæner, et subdomæne er feks. family.haagen.dk, samt at server understøtter ASP, PHP, SQL OSV. Men der er jo ikke noget der er perfekt, og B-one har osse deres fejl, feks. er der server casesensitiv, hvilket vil sige at den ser forskel på om man skriver med store og små bogsataver, www.haagen.dk/rene.jpg virker fint, men www.haagen.dk/René.jpg eksistere ikke, og hvad kommer det så os ved, det gør bare det at jeg har måtte rette en del til så alt er med små bogstaver, og det har jeg så gjort på forside, men ikke på undersiderne, så vis der er noget på under siderne i gerne vil ha så må i lige skrive til mig eller Annette for at få det.

Praktiske oplysninger.

Er i væk hjemme fra kan i læse mail på webmail
Hvis i vil ændre passord på jeres mail er det her. mail admin
Ønsker i jeres egen hjemmeside feks. navn.haagen.dk kan i bare lige sende mig en mail om det så laver jeg den.
Ønsker i yderlige mail adresser klare jeg osse det.
Mail der eksistere på haagen.dk ..... emmy@haagen.dk, Alex@haagen.dk, Annette@haagen.dk, Allan@haagen.dk, Alice@haagen.dk, rene@haagen.dk, Rah@Haagen.dk, Casper@haagen.dk, Louise@haagen.dk, Christian@haagen.dk, Morten@haagen.dk, kristina@haagen.dk, bo@haagen.dk, arne@haagen.dk, britt@haagen.dk.

Her udover er der Claus@den-smukke.dk

Og jeg kan herudover tilbyde navn@den-dejlige.dk, navn@den-store.dk, navn@den-tosset.dk navn@den-smukke.dk

er der noget i er i tvivl om eller andet i ønsker kan i jo lige smide mig en mail

Kærligst René


28. oktober 2002

Høsthistorie

Far var ude at høste den 9 august selv kørte jeg og pressede halm på en nabo mark. Da jeg så over på marken hvor far kørte, så kørte han slet ikke der var en masse mennesker de rendte rundt om maskinen,så så jeg smeden,så var redningskorpset der tænk min nysgerrighed kunne holdes i hævt indtil jeg var færdig med at presse på nabomarken og skulle til på den mark far kørte på. Hvad så man så da jeg kom derover ???? En mejetærsker der ikke kunne køre så meget.
Far var kommet kørende lige så stille op ad bakken og pludselig kørte han ikke mere på billedet kan i se hvorfor.

Anne og Emil skulle hjem til Samsø samme aften, de blev lige sendt til Randers først for at hente en ny aksel og lørdag formiddag var den kampklar igen.

Så syntes jeg lige I skal se mit høst køretøj det er bare gået fantastisk godt i år faktisk ingen ting er gået i stykker og så har vejret hjulpet godt på vej.

Den 5/9 Holdt vi Tak for halm og hjælp middag.
Det er snart nogle år siden vi sidst gjorde det.
Godt nok har DLM også givet halm, men de var ikke inviteret de kunne klare sig med en kasse guld øl.
I år var inviteret Åge Gylling, Børge og Ketty Gylling, så havde Hans givet os vårbyg halmen før end vi fik jorden i forpagtning, så Hans og Anna Lise var her også, de havde hendes to børnrbørn Ayoe og Freja med, Far og Mor var her, godt nok havde far havereret med mejetærskeren men hjælp var det da blevet til. Farmor lå godt nok på sygehus i høst, så der var hun ikke meget hjælp, men da vi høstede majs var hun på pletten med middag og kaffe det skal hun da ha´ tak for.
Middagen bestod af ristaffel,
Peder syntes det kunne være sjovt, at se alle gæsterne fumle med pindene, men vi havde lagt ske på til dessert så det klarede de alle fint. Desserten var fromage med svesker i portvin og dajm kugler og flødeskum, da de havde fået det, kunne de kun lige klemme en lille smule æblekage ned, så jeg gad ikke nøde dem med mere. Men en rigtig hyggelig aften det var det.

Da vi var til høstfest i Pillemark borgerforening, da blev Britt passet af Mor og Far, men drengene ville være alene hjemme sammen med Kristian Anders og Lise hos dem, det gik da vist vældig godt de har ikke klaget så de kan nok være alene en anden gang.

Og så en hurtig oversigt over årets begivenheder.

Skal vi så lige slutte af med englene fra Samsø

  

Alice


19. oktober 2002

Nyt fra Louise

Nå... det er vidst ved at være lang tid siden sidst at jeg har skrevet i avisen... men... altså... vi er jo flytte til Varde... et stykke tid siden nu.. det er bare dejligt... så har jeg ikke langt til skolen længere, dejligt! Jeg går på Handelsskolen nu (som 1. års). Det er ret sjovt og spændende, det er en god klasse vi har, vi har det rigtig godt sammen... så det er jo endnu mere skønt!

Ellers fordriver jeg min tid med arbejdet, lektierne, vennerne, gymnastik træning (er leder for nogle piger i 3 kl. - 5 kl. de hedder creamy girls) og så er jeg også begyndt til taekwondo, det er bare skægt, jeg går til det sammen med en fra min klasse. så kan jeg jo også lige fortælle lidt om sporten:

Taekwondo har en interessant historisk baggrund der strækker sig over flere tusinde år. I den tidligste form blev Taekwondo sandsynligvis brugt som et våben af mennesker til at beskytte sig mod angreb fra mennesker eller vilde dyr. Da disse angreb jo kunne finde sted fra hvilken som helst retning udvikledes serier af selvforsvarsteknikker, således at man altid kunne forsvare sig uanset hvorfra angrebet kom. Hermed havde man lavet en bestemt mønster bestående af blokeringer, spark og slag som blev grundlaget for vore dages Taekwondo. Det har ikke ligget helt klart, hvorvidt Taekwondo var hjemmehørende i Korea eller ej. Nogle mener, at det skulle stamme fra Kina eller andre asiatiske lande; men de historiske beviser støtter ikke disse konklusioner. resten kan findes på deres hjemmeside: www.taekwondo.dk

så jeg har også fået mig en fin dragt... (med et HVIDT bælte... så jeg er ikke så farlig... endnu.. ;) *Ss*

nå men det var vidst alt for denne gang... jeg vil smutte på arbejde nede på Shell... kan i have det...

Louise