2. december 2003

3. søndag i advent.

Næsten traditionen tro, holder jeg "første" søndag i advent, men på grund af flytningen er det nu blevet
til 3. søndag i advent, og samtidig kan jeg jo så vise den nye lejlighed frem.
Jeg håber at i vil komme mange til lidt gølg og æbelskiver og måske osse en enkelt brunkage
Vis i vil være så venlige lige at sende en mail om hvor mange i kommer, så der kan være nok til alle.

kærligst René


19. november 2003

Hvor holder du jul?



10. november 2003

19,2 km på løbehjul



5. november 2003

Viktor

Min Mor syntes i alle skal se dette billede:

Viktor og jeg havde besøg af sundhedsplejesken i tirsdags.
Han vejer 6 kg og måler 62 cm, så han er vokset 10 cm og taget 2025 gram på, på godt 4 mdr.
Pointen i billedet er: jeg havde lige dagen i forvejen spurgt barnet om han kunne løfte hovdet, når han lå på maven, nix sagde han.
Dagen efter spurgte sundhedsplejesken ham om det samme og ja sagde han, jeg styrtede ind og hentede kameraet tog billeder og teede mig i det hele taget som om han var mit første barn og ikke en gammel ko med 4 unger. Det hyggede sundhedsplejesken sig lidt over, at jeg kunne tænde af over det.

Alice



5. november 2003

40 års fødselsdag

Tak for opmærksomheden ved min fødselsdag.

Det er nok næsten den mest rolige fødselsdag jeg nogen sinde har haft.
Min familie vækkede mig med fødselsdagssang og en flot buket roser.
Fik sendt ungerne i skole, Far og Mor kom og fik morgenkaffe inden de skulle kløve træ ( deres store hobby ).
Ved 10:00 tiden kom gartneren med favnen fuld af blomster, en fra René, en fra Jens, Jytte, Flemming og Edeleusa og en fra Charlotte, Bo og Mikkel.
I øvrigt havde jeg også fået en buket roser af mor og far.
Til aften havde jeg inviteret vennerne til lidt mad, som Søren Ørum fra Nordby, havde lavet :

Kuller på salat bund med lun hummersauce.

Svinekoteletter med revet grønsager i et eller andet karry
ærte fraiche
bagte tomater med feta og pesto
chamiognon sauce
noget rodesammengrøntsager med tomatpuré jeg ikke lige husker hvad hedder.
Hvide kartofler og noget kartoffelgratin.

Chokolade bamse kage til dessert/kaffe.

Bordet havde jeg pyntet med kastanjeblade og nogle andre røde blade, inden der kom nogle kommentarer om de visne blade, forklarede jeg : Fordi man bliver 40 visner man ikke som bladene, men selvom man bliver lidt vissen, kan man godt være til pynt.
Af familierne Clausen, Liholm og Alexandersen fik jeg et " gavekort ". De vidste godt jeg ønskede mig " Big fat snake " men det ville de ikke give mig og at jeg godt kunne bruge en grøntsagssnitter, det fik jeg heller ikke og cyklen ville de meget gerne give mig, men de er kun fattigrøve så jeg måtte nøjes med et tilskud på 650,-kr og 4 skrabelodder. På den ene var der 25 kr, dem brugte jeg på et nyt lod, der var 50 kr, dem brugte jeg på 2 nye lodder, og så var den leg slut. Af fam. Christiansen fik jeg et gavekort til Imerco på 150 kr og af Fam. Villumsen fik jeg en kurv med cykellygter og en refleksstav, en blomst og Big fat snakes nye album med Elvis sange og div.
Lørdag kom Farmor, Mich, Jørgen, Bente, Lene, Per og Far og Mor.
De fik ingen forret, men roastbeaf med det samme tilbehør som gæsterne dagen før, bare med hasselbach-kartofler, så var der frugtsalat med råcreme til dessert. De ville kun have kaffe, så resten af bamsekagen ÅD Arne og jeg dagen efter.
Far og Mor gav mig to senge sæt.
Farmor to dåser kippers i vand og en dåse torskerogn og en check på 500,- kr. som jeg har brugt på en hurtig hakker ( til mine grøntsager ).
Af Bente og Jørgen en Rosendal vinholder til at sætte på væggen, det var ikke lige Rosendal jeg havde ønsket mig, Bente sagde de ikke havde andre mærker. Aftenen sluttede med, at Lene som havde været pylleret hele aftenen, kastede op på gulvet, da Bente vækkede hende da de skulle køre hjem.
I onsdags kom min familie med en DVD afspiller, fordi jeg havde sagt det var ærgeligt vi ikke havde en afspiller når nu Indiana Jones var kommet på DVD. Jeg ønsker mig sjældent noget der ikke er kun til mig for hvorfor skal jeg dele mine gaver med alle de andre, de vil jo ikke dele deres med mig, men jeg beholdte den alligevel.
Det var så den fødselsdag.

Alice



16. oktober 2003

Viktors dåb

Hej Alle.

Så er der atter opråb fra Hårdmark, I må undskylde der ikke er blevet kommenteret noget i så lang tid, men alle omstændighederne har gjort at der først sker noget nu. Der er nok meget der burde være kommet i avisen, men nu må vi starte herfra :

Viktors dåb

Alice



8. oktober 2003

Så er det sikkert og vist

Nu er købsaftalen underskrevet af både mig og sælger så fra 1/12 er nedenstående lejlighed min.
Herefter er min adresse Frederiksværkgade 30, 1. 3400 Hillerød


Kærligst René



1. oktober 2003

René nye lejlighed

Som tidliger skrevet, skal jeg fra flytte min lejet lejlighed d. 1/1-04. og derfor har jeg været ude og kigge mig lidt omkring, og det er blevet til en del kig, og søgen efter finansiere. Og herefter er det blevet til at jeg har fået bevilet lån på 1200000 kr. og med dem har jeg tænkt mig at købe denne lejlighed på Frederiksværkgade i Hillerød.

lejligheden


Kærligst René



1. oktober 2003

Laban er ikke mere

Så holdt Laban ikke mere. Han blev hertil morgen aflivet hos dyrlægen. Han kom hjem i mandags og kunne ikke støtte på det ene ben og trak vejret meget møjsommeligt. Jeg troede at han havde brækket benet og at vejrtrækningen var et symptom på smerter, men han blev røntgenfotograferet og det viste sig at han havde meget vædske i bughulen, hvilket kunne tyde på sprængt milt eller lunge, så vi besluttede at det ikke kunne betale sig at gøre noget ved det.

En stor lækker, men også meget reserveret mis er ikke længere.

Annette


21. september 2003

Viktors dåbsdag

Kære Viktor, vi ønsker dig alle et kæmpe tillykke på din dåbsdag. Håber du må få et langt og lykkeligt liv.

Kærlig hilsen din familie


Tillykke


19. august 2003

Christian på efterskole

Den 10. august begyndte Christian på Bøvling Idrætsefterskole. Han var hjemme i weekenden og var meget begejstret. Han har også planer om at komme på besøg næste weekend, men så varer det også længe inden vi ser ham igen.

Det er muligt at følge med i hvad han foretager sig på dette link til skolen

Annette.


03. august 2003

Vagtskema opdateret.!!!!!

Når jeg har sovet lidt kommer der måske nogle søg kriterier



Kærligst René.


8. juli 2003

Og sådan endte det.!!!!!

Den 1 dec. 2000 lejede jeg en lejlighed i Hillerød, efter at have boedet hos Annette i nogle måneder. Det jeg lejede var en 1 værelses på 43m2, lejen var 4000 kr. plus fælesudgifter 1600kr/kvt. det var en lidt dyr husleje så i maj juni 2001 klagede jeg til huslejenævnet og bad dem se på hvad der var en rimlig leje, de kom frem til at jeg skulle betale 650kr/m2 hvilket giver en leje på godt 2100kr/md, det var jo en lille sejer for mig og det var med tilbage virkedekraft, så jeg fik 30000kr tilbage af udlejer.

i april 2002 modtog jeg fra udlejer en opsigelse der sagde at jeg var sagtop med 3md varelse til fra flytning den 31/7 2002. Denne opsigelse gik jeg ned med til ret og råd (advokat kæde) hvor jeg fik at vide at opsigelse var ugyldig, og advokaten skrev til udlejer at opsigelsen var ugyldig og jeg ikke agtede at flytte, her efter skrev udlejers advokat at det var en tidsbegrænset lejekontrakt og at jeg skulle flytte d. 31/08 2002, min advokat nægtede og jeg blev stævet i retten. D. 13/05 2003 var jeg så i retten hvor sage blev lagt frem, jeg gav forklaring og udlejer gav forklaring, advokaterne fremlage deres påstande. Dommen kom 4 uger sener d. 13/6

Thi kendes for ret.

Sagsøgte René Haagen frifindes.

Altså kan jeg kan blive boende og som min advokat skrev, " du vil være end overordentlig svær "at slippe af med" "

Men her ender det ikke, for udlejer vil have mig ud.

Udlejers advokat spørg min advokat hvilket beløb jeg skal ha for at flytte en eller anden dato.

efter et lille møde med min advokat bliver vi enige om at jeg skal have 40000kr + mit depositum(6000kr) og samtidige flyttte fra lejemålet d. 1/1 2004 som det forfindes.

Udlejer har accepteret dette, og jeg flytter den 1/1 2004 46000kr riger.

pointen i det her er....... få altid en advokat til at skrive din lejekontrakt vis du vil leje noget ud.


Kærligst René.


2. juli 2003

Viktor

Så er der kommet lidt flere billeder af Viktor.


24. juni 2003

Viktor

Så er der kommet billeder af Viktor.


16. juni 2003

Ny Putte og Peder baby

Sikke en festdag. Vi har allerede 1 bryllupsdag og 1 fødselsdag og nu kommer der sandelig en mere. Kl. 18:14 blev et drengebarn, på 3975 g og 52 cm, taget ved kejsersnit. Moderen er Putte, faderen måske postbudet.


Vi ønsker alle et kæmpe Tillykke med familieforøgelsen


16. maj 2003

Kristina konfirmeret

Så er vores allesammens Kristina blevet konfirmeret.


9. maj 2003

Overhalet indenom

Så er vores primitive Fitness Center åbnet. Se billederne. Det kom sådan lidt bag på mig, at det skulle til at åbne nu. Det var jo meningen at B&B lige skulle være færdigt først, men man må jo gribe chancen når den kommer.

Jeg trænede lidt sammen med en af pigerne fra keramikholdet, så kom der en til, og en til, og en til som gerne ville være med. Min massagedame sagde: "Der er mange der godt kunne tænke sig et Fitness center på Orø"

I tirsdags var vi 5 piger der trænede sammen, og i morgen bliver vi 6 (præsten vil også være med). Det bliver spændende at se om der også indfinder sig nogle hankøn efterhånden. Jeg vil ikke gå ud og reklamere for det, men se hvad det stille og roligt udvikler sig til. Måske vi skal til at indrette Fitness Center i stalden.


12. april 2003

Lidt mere byggeri

Efter utallige opfordringer kommer her lidt flere billeder, ikke fordi det er specielt interessant efter at vi er kommet ind i de enkelte værelser.


10. april 2003

Ny bil

Så faldt Claus over en ny billig bil som der ikke er gæld i.

6. april 2003

Hilsen til alle fra John

Vi har 2 store børn, Martin på 23 år, og Maria på 19 år. Martin blev udlært som maskinarbejder for 1½ år siden, og har været flyttet hjemme fra siden 1998, hvor han fik en ungdomsbolig, sådan en skal man fraflytte når man er udlært, så han fandt nogle værelser i en kælder til nogle fornuftige penge, med egen indgang og bad, så det var han tilfreds med. Sidste sommer kom der en pige til, så nu begynder de så småt at lede efter noget større, det var lidt om Martin.

Maria blev færdig med HG2 sidste sommer og leder stadig efter en læreplads, men hun har så et job i en Grillbar, det giver da lidt penge, men der skal bruges en del, når hendes lyst var at flytte hjemmefra sidste efterår, i den forløbende periode har hun sendt ca. 75 ansøgninger, og har også været til nogle samtaler.
Da hun flyttede hjemmefra, flyttede hun sammen med en veninde ind i en lejlighed og det går utroligt godt imellem de to.

Lone og jeg sagde hunden, ja vi er blevet alene nu, men det går meget godt, vi har hver vores ting at gå op i, Lone er begyndt at male og det er fine billeder hun får lavet, hun har taget et aftenskole kursus her i vinter for at lære noget mere om opbygningen af et billede, da hun var færdig med kurset kom nogle af hendes arbejdskolleger og spurgte om hun ville med på et patchwork kursus, og det afsluttede så igår, der bliver lavet mange fine ting.

Til daglig arbejder Lone på Simrad og har gjort det i snart 18 år og de sidste 10-12 år som tillidskvinde, så hun render ikke af pladsen i utide. For mit vedkomne arbejder jeg i et firma som hedder Mekoprint, vi laver alt i standse- og svejseopgaver og har været ansat der siden år 2000. Jeg har prøvet flere forskellige virksomheder, men har altid arbejdet med de samme ting, de 2 sidste gange er jeg blevet hentet til virksomhederne, da jeg har en del erfaring inden for svejserobotteknologien, jeg er samtidig deltidsbrandmand ved Falck i Støvring og har været brandmand siden 1986, i 1995 blev jeg brandstationsleder for 18 brandmænd og det bruger jeg en del tid på, derudover går jeg op i min computer, det vil sige jeg bygger den selv fra bunden af, eller hvis andre skal have hjælp, så er det mig de ringer til, det der med at sætte mig ind i det forskellige software går det lidt trægt med, jeg syntes ikke jeg har tiden til det.