24. februar 2004
Viktor

Det fylder snart lidt meget, alle de billeder med det barn, men jeg havde ikke digital kamera, eller nogen familieavis da de andre var små, så det er Viktor der må stå for skud. I skal bare lige se, at han kan sidde selv, han har kunnet det et stykke tid, men ikke uden at smaske næsen eller baghovdet i gulvet, men nu går det helt fint.
Alice


24. februar 2004
Byggeri

Ville bare lige vise resultatet af megen, megen spekulation, endelig har jeg fået taget mig sammen til at fjerne alle støtterne til den sidste bid af loftet ind mod Fitness'en og fjernet et spær. Der skal mod til, når man ikke er uddannet i tømrefaget. Tænk nu hvis det hele braser sammen
Annette


15. februar 2004
Så har Morten været i avisen

Morten i Varde Ugeavis den 10. februarNetpartyet er et afsluttende 10 kl projekt. Det gik rigtig fint og alt forløb planmæssigt.
Rigtig mange hilsner til jer alle fra os i Varde.

Susanne.


13. februar 2004
Prøv lige at se hvordan man fælder juletræer, når man ikke vil have dem på marken mere.


Først lægger man dem ned og kvaser dem,

bagefter køre man den anden vej og mulder det ned.
Det koster vist bare 7-8000, kr/ Ha.
Traktoren har 270 hk på tappen omkring 330 på motoren.
Lidt unyttigt viden.


Alice


3. februar 2004

Fidi


Sidst i marts først i april, skal vi ha´ ................

Alice


2. februar 2004

Hilsen fra Louise


Ja, sä var det vel egentligt snart pä sin plads, at skrive lidt til familie avisen, her pä det sidste er der sket sä mange ting, at jeg egentligt havde rimmelig svaert ved at kunne fölge med selv!

Nä, for at tage det hele fra begyndelsen, ja sä sluttede efterskole opholdet og i korte traek, ja sä gik jeg 9 mäneder pä handelsskole, (samtidig med at jeg havde 2 jobs, og min sport - Taekwondo, gymnastik, trim , löb og aerobic - ja, var en travl tös), droppede ud, for det var ikke lige der jeg havde taenkt mig at bruge min naeste tre är. Begyndte at arbejde fuldtid i fötex-Varde, pr. 1.5.03, og der flyttede jeg sä selv, hvilken oplevelse! :) , i en 23 kvm. vaerelse. tja, og der arbejde jeg sä ca et är, hvorefter jeg sagde op, for at tage til hamborg, og vaere Au-pair! D. 1.1.04 kl. 00:23 blev jeg sä forlovet med min kaereste Sune! :) sä alt er jo bare fryd og gammen, bortset fra at jeg savner ham hernede!

Sä nu sidder jeg sä i Hamborg , Sasel, og er Au-Pair-Mädchen for en rigtig söd familie, 2 börn pä hhv. 2 är og 6 är, (Jan og Anna). Mit "job" bestär sädan set i at passe ungerne, när foraeldrene ikke er der, (pä arbejde el. i byen) og at göre en smule rent og sörgefor at det beskidte töj er vasket. (Ikke sä svaert!) Hihi..

Lige fortiden har vi pokkers meget sne, sä det er simpelthen umuligt at köre bil hernede (har min egen bil hernede, en gammel golf 1'er med bändafspiller), igär (D.29.1.04) var 50 biler og 14 lastbil kört gal pä das Autobahn, sä en del at omrädet var simpelthen afspaerret for gennem körsel, men ungerne nyder det og vi har efterhänden en million snemaend i haven.

Har lagt nogle billeder ved, af ungerne, og de andre Au-Pairs som jeg snakker meget med. (Bl.a. när vi gär i byen pä Reeperbahn (et KAEMPE "gägade" fuld af diskoteker, strip klubber og porno-butikker).

Nä, men det var sä bare lige en lille kort hilsen fra mig!

Knus Louise

Emma Marie og Louise Billed 2 Billed 3 Billed 4


20. januar 2004

Peter ringede hjem og ....

efter en journalistisk indsats fandt Britt og jeg ud af følgende :

Palle kom kørende fra syd

med fuld læs og morfar kom fra nord med tom vogn. De mødtes lige i et sving, hvor morfar mente det ville være på sin plads at bremse lidt ned, men men men, sådan en ny vogn er der bremser på, og den bremser når den bliver bedt om det. I glat føre bremser traktoren pænt som den skal, men vognen glider lige så stille til siden, altså ind i Palle, som trækker ind til siden.

Morfars vogn når at tage et side spejl og bunke ind i forhjulet, resten slap vist uden skræmmer.
Vores egen vogn blev skærmen bukket, lyset blev bukket og rykket af ( er nu bundet sammen med strik ) og ledningerne er rykket fra hinanden, men ellers gik alting godt. Morfar tog hjem efter endt arbejde, han skulle ikke nyde noget af at hører på alle de andres kommentare ved middags bordet, de ville jo være 5 mod 1.

Alice


18. januar 2004

Nedrivning


Først køber man en lejlighed til 1,2 mill og så river man den ned.

Billeder

Kærligst René


14. januar 2004

Børn i Afrika


I december blev vi sponsorer for yderligere 3 børn i Afrika via Børnefonden. Vi meldte os ud af Folkekirken, for at give pengene til nogle der trænger mere. Det har vi villet i mange år, men har ikke rigtigt kunne tage os sammen, fordi vi havde en eller anden forestilling om, at det er besværligt, men det er det overhovedet ikke.

Annette


13. januar 2004

Hanekyllinger


Bo og Johannes har været på spil igen, de havde lavet et væddemål med en ny pige i klassen, om de turde lave "hanekam". Det galdt 50 kr. til deling.)

Johannes var taget hjem inden kameraet kom frem ( fordi han ikke havde lys på cyklen ).

Alice