26. juni 2006

2 tøser på sjov

Louise var hjemme på besøg i weekenden i Varde, da vi besluttede os for at tage i byen og mødes med alle de gamle venner/veninder og more os. Vi havde besluttet os på forhånd at vi skulle være rigtige lækre til mødet med venner/veninder i byen, så vi startede omkring kl. 18 med at rode skabene igennem efter noget fedt fest tøj, og derfra til kl. 23.00 havde vi brugt alt tiden på at ligge make-uppen, sætte håret, file neglene og hvad der nu ellers skal til for se godt ud.. og med alt det endte vi sådan..   

   


hilsen Kristina


22. juni 2006

Anton er blevet et år ældre

Sådan et år efter han ankom til Kubehøjgård, synes Putte lige at I skulle se, hvilken steg Anton er blevet.


15. juni 2006

Køkken på lundevej.

Det bliver spændende hvordan køkkenet på lundevej kommer til at se ud, men her er et forslag.

   

   

 R&M


29. maj 2006

Mit næste år, i Rungsted Kyst


Fra d. 1. august starter jeg som ung pige i huset hos en familie med tre børn. Emil på 10 år, Jeppe på 8 og Anne 5. De har haft ungpige i huset igennem 8 år, og de har været meget glade for det. Moren (Birthe) arbejder deltid på Novonordisk og faren (Peter) arbejder som en slags ejendomsmægler, han vurderer større firmaer, han har fx lige solgt TDC, og da han tidligst kommer hjem kl. 18.00 hver dag, synes moren det er rart at have nogle at dele børnene med, og have en ”veninde i hjemmet”. Jeg vil få mit eget værelse, tv-stue og eget bad, familien vil betale kost og logi + min løn. Jeg kommer til at bo 50 meter fra vandet og ca. 1 km fra skoven. Der er også et stort idrætsanlæg ca. 1 km væk. Der er bl.a. en stor dejlig svømmehal, en skøjtehal samt tennis, håndbold og meget andet. Det mit arbejde vil bestå i, er primært tøjvask, rengøring og følge den mindste i skole. Jeg får fri hver weekend og efter kl. 18.00. Efter kl. 18.00 ser hun ikke jeg laver noget husligt eller lignende. ? Det hun ser som noget af det vigtigste er, at jeg får dannet mig et netværk, og jeg får nogle gode venner/veninder i området hvor jeg er. Det jeg havde tænkt mig at gå i gang med igen, er at spille håndboldt, som altid har været min store interesse. Muligvis starter jeg også på noget engelsk ”aftenskole”. Fitness fortsætter jeg med. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme af sted, over og prøve noget helt andet og uvant. Tror det bliver et meget spændene år for mig, selvfølgelig bliver det hårdt, at jeg skal fra vennerne og familien, men så er det jo heller ikke længere væk end en sms, telefon opringning eller 3½ time i tog.

Dette vil blive mit nye hjem 01/08/2006 - 01/08/2007..


Kristina


15. maj 2006

Familie dag


På Lørdag den 20. maj er der mulighed for at komme ud på Novo og se hvor og hvad det er jeg går og arbejder med. Det er kl 15:00 og jeg vil selv vise jer rundt. Hvis der skulle være nogen der er intresseret så ring eller skriv.

kærligst René


3. maj 2006

Kørekort til traktor


Der er mange fordele ved at bo på Samsø.
En af dem er, at man kan tage traktor kørekort på en lørdag, som Bo så har gjort.


14. april 2006

Køer på Samsø


Hej igen.

Den 16/5 1990 fik vi det første hænger træk, med 25 køer fra en gård på Mors "Riis". De blev bare lukket ind af den store port, de tonsede rundt efter at have stået i en lastbil fra kl 11 til kl.19 og i øvrigt kom fra en binde stald.

Det var et stort øjeblik, det var jo vores fremtid der startede der.

Jeg gik op på loftet for at se på alle dyrene og kunne ikke forestille mig, at der vat plads til 60 køer som stalden var bygget til, de første 25 fyldte det hele.

Men det har jeg måtte tage i mig mange gange siden, der har været både 60,70,90 og nu er der 130 køer derinde!! De har selvfølgelig mulighed for at komme ud. Vi har lavet en udendørs opsamlingsplads i forlængelse af spalterne hvor de plejer at have opsamling til når de skal malkes. Det tager bare 2,5 timer at malke/gang p.t.

D.v.s. vi har altså købt køerne 63 stk. og det er faktisk gået meget nemt, de nye døjer lidt med klovbrandbylder, men det er mest fordi de skal gennem en masse pløre for at komme ud på marken (vi håber snart på meget tørvejr).

Nu mangler vi bare den nye stald, Gråkjær tror (håber) de kommer i gang i uge 19-20 så det venter vi på, så ALLE vores køer kan få bedre forhold og nedsat malketid, da malkestalden skal udvides med 4 pladser (lige nu er der 6 pladser).

Ellers går vi og venter på tørvejr så vi kan få noget gylle ud, det meste gødning er ude, mangler lidt på nogle hvede marker og en mark der skal sås om, der skulle være hvede, men der er bare ingenting, så der bliver sået vårbyg.

Vi håber i alle får et dejligt forår.

Mange hilsner Os i Hårdmark.


10. april 2006

En lille historie der startede for snart 23 år siden.


Anne blev født d.1/7-1983.
Jørgen og Bente fik penge af farmor, til at købe en barnevogn, det blev så denne Odder vogn, en dejlig vogn så dejlig, at Anne ikke ville sove til middag andre steder end i den, derfor er der lavet hul i fodenden af vognen efter Annes spark.
Hun blev nødt til at forlade vognen den 11/4 -1987 da Morten kom til.
Morten blev nød til at forlade den da Bo ankom den 29/4 -1990. Det var hårdt, Morten mente de skulle rejse til Ålborg for at hente den hjem til ham igen. Bo brugte den ikke så længe højst et par år, så barnevognen blev sat på standby indtil den 8/2 - 1994 hvor Arne overtog. Arne brugte den også kun et par år, så den blev igen sat på standby indtil den 13/7 - 1998 da Britt blev født.
Inden da havde Jørgen og Bente fået Lene men de ville åbenbart hellere have en ny barnevogn, så vi havde bare beholdt den gamle som Britt så brugte 3 år, i løbet af den periode måtte den til smeden for at blive svejset i stellet, da al den vrikken ud og ind af døren havde gjort den noget ledløs.
Atter blev den gemt væk og gjorde comeback den 1/7 - 2003 da Viktor kom hjem fra Skejby ( han blev født den 16/6 - 2003) og nu er Oddervognens dage talte, Viktor har forladt den, så nu vil den blive arkiveret lodret i jernbunken. Ære være dens minde.

M.v.h.

Alice


3. april 2006

Henriettes Fødselsdag


I anledningen af min 17 års fødselsdag vil det glæde mig at se jer alle på Lundevej 15, 4400 Kalundborg. søndag den 30 april kl 13:00

Hilsen Henriette

SU. Senest d.27/4/2006 på 59551073 eller til René eller Mariannes mail.

2. april 2006

Og så gik der en weekend med det.

Vi har købt en varmepumpe og til sådan en skal der være et hul til nogle slanger.

Firmaet der sætte den op bore kun hul i muresten, så jeg måtte selv lave et lille hul.

Kærligst René & Marianne


1. april 2006

Og så er det ikke en gang aprilsnar


Christina havde ikke længere råd til at beholde sit føl, og jeg syntes det var lidt synd at hun skulle på fremmede hænder, så jeg kom lige til at købe en lille følbasse.

Se billederne

Annette


23. marts 2006

Morten og Anne


Det smukkeste par til gallamiddag på Varde gyminasium.

M.v.h.

Allan


4. marts 2006

Producer Louise

Hejsa...

Forleden var jeg med min nye klasse på Brandts klædefabrik og lave en TV - udsendelse. Jeg var, sammen med en gut fra klassen, Producer og han var Producer ass. Så jeg er klar til at blive den nye stjerne for TV2 inden for producer faget!!! (???)... Det er måske ikke helt perfekt alt sammen i udsendelsen, men det var kanon sjovt og vi hyggede os vældigt.. :-)

I kan se udsendelsen her

Ellers har vi vinterferie her i uge 8... Så det er sgu dejligt nok, selvom det meste står på oplæsning og rapport skrivning, og div. besøg fra familien og svigerfamilien... De fleste er jo interesseret i at se vores nye lejlighed....

Jeg er forresten blevet bloddonor, eller retter, har jeg været i et halvt år, men blev tappet for første gang i onsdags... (Det gør ikke ondt!! og man bliver vartet op med alt fra øl og sodavand til saft og chokolade...)

Kan kun anbefale at i gør det - ikke for at "lette samvittigheden" - men i den gode sags tjeneste og hjælpe andre som har brug for lige netop dit blod.. :-)

Hvis i har lyst til at kigge nærmere på hvad det er, kan i kigge forbi eller

Her findes oplysninger om alt vedrørende bloddonation og her kan man tilmelde sig hvis det har interesse....

Det var så alt jeg havde for denne gang... I må hygge og have det godt....

Louise


14. februar 2006

Flere biler

Christian har være ude at finde sig en bil.

En Golf fra 1997.


3. februar 2006

Marianne og René

Så er Marianne og Renés vagtplan opdateret.

Kærligst R&M


23. januar 2006

Hilsen fra René

Det går sgu da meget godt

Har fåede solgt lejligheden til prisen, kr. 1.795.000,00

Har fået nyt job i kalundborg, en insulingrovrensnings farbik.

Jeg skal arbejde i 3. holdskift 7 dage om ugen 365 dag om året, har selvfølgelig den ære at have fri engang i mellem. Så lad være med at ring før efter kl. 15, indtil jeg har fåede lavet vagtplanen så i kan se om jeg er oppe, sover eller er på arbejde.

Også dukkede denne mail også lige pludselig op… :o)

Kære spiller,

Tillykke du har den 16. Januar 2006 vundet nedenstående gevinst i Klasselotteriet:

Lodnummer: 176049

Gevinstbeløb: 1.200,00 kr.

Gevinstandel: 1.200,00 kr.

Beløb til udbetaling: 1.050,00 kr.

Din gevinst vil blive udbetalt den 2. hverdag i næste måned. Hvis du logger på klasselotteriet.dk, kan du få en samlet oversigt over din lodpulje og spilleperioder. Her kan du også let opdatere dine kontaktoplysninger.

Endnu engang tillykke med gevinsten og fortsat held og lykke med spillet.

De venligste hilsner

Det Danske Klasselotteri

Så er det jo bare at håbe at jeg ikke falder ned og slår mig hårdt.

Kærligst

René


19. december 2005

Kære spiller,

Tillykke du har den 17. December 2005 vundet nedenstående gevinst i Klasselotteriet:

Lodnummer: 312976
Gevinstbeløb: 10.000,00 kr.
Gevinstandel: 10.000,00 kr.
Beløb til udbetaling: 8.530,00 kr.

Din gevinst vil blive udbetalt den 2. hverdag i næste måned. Hvis du logger på klasselotteriet.dk, kan du få en samlet oversigt over din lodpulje og spilleperioder. Her kan du også let opdatere dine kontaktoplysninger.

Endnu engang tillykke med gevinsten og fortsat held og lykke med spillet.

De venligste hilsner
Det Danske Klasselotteri

René


7. december 2005

Trådløs og batteri fri mus.

Se hvad jeg har fundet, jeg sys det er smart.

René


28. november 2005

Lejlighed i Hillerød til salg.

NY Opdatering René mente at I skulle have lov til at sammenligne med tidligere

Så er Renés lejlighed endelig blevet sat til salg.


26. november 2005

Så har Arne og Co. gjort det igen.

Der bliver holdt skydning for alle 5. klasser hvert år. Det var første gang Samsø Friskole var med, de var til amtsskydning i Århus sidste weekend der vandt de over jeg ved ikke hvor mange og nummer 2 og 3 kom fra Tranebjerg skole. De skulle videre i Vingsted denne weekend hvor der var 1 hold fra alle 24 amter der skulle skyde og hvem rendte af med sejren

Alice (en edder susme stolt mor):


21. november 2005

Calle er ikke længere

1½ år fik vi sammen med Calle. Pludselig en dag for ca. 3 mdr. siden begyndte Calle at miste kontrollen over sin bagpart. Se evt. et par filmstumper vi har taget af ham. Vi kunne ikke forstå, hvad der skete, havde han spist noget giftigt på folden? Han vaklede rundt, lidt som en fuld. Umiddelbart virkede det ikke som om han havde ondt, og han spiste og drak da også lystigt, ganske vist kun når han fik mad i hovedhøjde, han kunne ikke få hovedet ned til jorden. Han halsmuskler virkede ekstremt spændte, vi masserede og masserede og i løbet af en uges tid, virkede det som om han begyndte at blive god igen. Så gik der en måneds tid, så var den gal igen. Hvad pokker kunne der være galt, jeg ringede til dyrlægen, men han mente ikke han kunne gøre noget. Calle var jo kommet over det en gang og havde ikke feber og spiste. Da det anden gang ebbede ud, bad jeg alligevel ham om at komme over for at tage en blodprøve, bare for at være sikker på det ikke var en flåt overført sygdom. En af de sygdomme de kan få, har slået flere heste ihjel i Sverige. Blodprøve viste at alt var mere end fint, ingen problemer der. Nå, jeg tog så kontakt til en hestekiropraktor, og gud hvor det hjalp at hun lige fik ham rettet lidt. I 3 dage. Så begyndte han igen. Denne gang regnede jeg jo med at kiropraktoren kunne hjælpe, så jeg ringede i tide og utide og plagede hende. Søndag i sidste uge, kørte vi ham til hende i Svebølle, og hun troede først han havde fået stivkrampe. Men ved nærmere gennemgang, var det ikke det. Calle blev hos hende. Vores egen dyrlæge var jo ikke for ivrig efter at komme, og i øvrigt synes vi det var synd at race ham hjem i en trailer igen, når han var så dårlig. Vi ringede og mailedes lidt frem og tilbage vedr. blodprøver, de fik dyrlægen til at komme, og gav Calle smertestillende, når han fik smertemedicin, blev han næsten den gamle Calle igen, men det var tydeligt at han fik flere og flere smerter, han gik mere og mere ind i sig selv. Vi blev enige om at det kunne være en discusprolaps eller måske nogle nerver der var kommet i klemme, hvad det var kunne kun konstateres ved at røntgenfotografere ham, men det ville koste en formue, og jeg fik at vide at det højst sandsynligt ikke ville gøre en forskel, aflives var han nok nødt til at blive under alle omstændigheder. Så i dag fik vi ham aflivet, jeg tog til Svebølle og dyrlægen kom, i de 3 minutter fra han gav ham en beroligende sprøjte (der også virkede smertedæmpende) kom Calle tilbage, så jeg lige kunne nå at få et glimt at den gamle Calle inden han fik den endelige sprøjte. Jeg tudede fra han faldt til han endelig var død, det var både fordi jeg føler en uendelig tomhed i stalden uden ham, han var en kæmpe personlighed og fyldte det hele, noget som de to, der er tilbage slet ikke kan. Håber de med tiden kan udvikle noget at det samme. Men også fordi jeg er ked af at han alligevel kom til at skulle så meget ondt igennem, de sidste 14 dage. Beslutningen burde være taget allerede dengang, så han ikke havde behøvet at miste så meget værdighed.


17. november 2005

Nyhedsbrev fra Louise

Den 14. november kl. 16:47 kom denne lille historie fra Louise

Jeg var simpelhen nødt til at skrive klokkeslettet på også, for hvem pokker går i seng midt om eftermiddagen? :-)
10. november 2005

Førersædestemning.

Så er der kommet en lille billedeserie fra et førersæde.

Sådan en mandag, hvor man er ude at pløje og køre fure op og fure ned, det kan være lidt kedeligt. Hvad gør man så? Man tager kameraet med, bare for at vise jer andre, hvad man oplever sådan en dag. Mågerne vil skide på mig og det gør de, men rammer traktoren

Alice


6. november 2005

Viktor

Jeg lovede min mor at sætte dette pragtfulde billede af Viktor i avisen, og her er det.

Annette


26. september 2005

Skødehund

Jeg synes lige I skulle have fornøjelsen af et billede af vores lille skødehund

Annette


19. september 2005

Nye tider.

Så er der kommet en lille billedeserie fra Brattingsborgvej.