20. september 2006

The never ending story, slutningen...

Så er showet færdigt for denne gang

Links til afslutning og tidligere links er flyttet til ovenstående link


1. september 2006

Miraklet er sket

Claus havde længe søgt på nettet efter en anden bil i stedet for sølvpilen, da han ikke regner med at den kan gå gennem syn.

Selvfølgelig skulle det være en Range Rover, så der var ikke meget hjælp at hente fra min side, jeg kan simpelthen ikke se fornuften i sådan en bil.

Nå men det gik ikke værre end at at han en dag fandt en billig en på nettet, og det viste sig næste at være naboen, der havde en til salg.

Han fræsede ned til dem meed 6.000 i hånden og købte den. Det må have været mørkt som bare, for da den kom ud i lyset, så var der slet ikke noget jern i bunden.

Nå men han racede rundt fra den ene til den anden for at få lidt råd om, hvordan han fik skiftet alt det jern, der ikke var der, med noget der er der. Alle uden undtagelse fortalte ham, at han ikke var rigtig klog, og at de i hvert fald ikke havde lyst til at pille i sådan et gammelt lig.

Hvad gør man så, ja man går ned i Harald Nyborg og køber sig et svejseanlæg til knapt 4.000 og lidt jern til et par hundrede, og så går man ellers i gang med vinkelsliberen og fjerner alt det er ikke er der, og svejser noget nyt på.

Det tager sådan cirka et par uger eller 3, og så kører man til syn og bilen går igennem.

Det skal lige tilføjes, at ham Claus købte bilen af, bildte Claus ind at eneste fejl ved syn, var at der var svejst et nyt stelnummer i

Godt gået Claus, tænk hvis du var så indædt og målrettet med andre ting.

Annette


24. august 2006

Det nye liv

Så er det Viktors tur til at starte en ny tilværelse.

Den 14/8 startede han i børnehaven Rumlepotten, den ligger i Tranebjerg, de andre tre har gået i Børnehuset i Onsbjerg. Denne gang valgte vi Rumlepotten, fordi den gamle souchef fra Børenhuset, er blevet leder i Rumlepotten. Vi kan godt lide hendes ledelse, derfor skiftet. Efter 15 år i dagplejen er vi nu færdige med det ( det har nu ellers været hyggeligt nok) gæstepleje og hvad der følger med.

Alice


10. august 2006

Flere avisberømtheder


30. juli 2006

Så oprandt dagen hvor vi fik vores sidste nye traktor.


Vi fik 5470'eren allerede den 23/6, den skulle ikke afløse nogen anden, den er en ekstra traktor, da vi kommer op på 200 ha her fra høst, er det ved at være lidt svært, at nå det hele med en traktor. Men den nye 6480 den skal afløse min gamle 8210. Jeg har ikke kørt i den endnu, men drengene har luftet den så rigeligt. Jeg håber jeg bliver gladere for den, end jeg har været for 8210'eren, den har været mig en tro føglesvend, men jeg har aldrig været 100 % tilfreds med den.

Alice


13. juli 2006

Fødselsdagsbarn Britt


13. juli 2006

Nye udfordringer og nye tider.

Efter 8 år i Forsvaret har Suanne valgt at sige farvel og tak, selvom hun den 9.maj blev tilbudt en ny stilling inden for Forsvaret i noget nyt som hedder FBE Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste i LSE Lokalt Støtte Element her i Varde. Hun har søgt nye udfordringer og starter 1. august i SYDBANK i region Varde. Jeg er fortsat hos smeden i Tistrup-Bounum og er meget glad for det. Og endelig som prikken over i'et så rejser Susanne og jeg til Gardasøen på søndag d. 16/7 og vi glæder os vildt til en helt "alene" ferie :-) NU er det nye tider, vores børn ER blevet voksne :-) Min drøm se billedet :-)

       


Rigtig fortsat god sommer til jer alle ønsker Susanne og Allan.


13. juli 2006

Focus ferie klar

       


Imorgen ved 15-16 tiden køre den mod Balatonsøen i Ungarn, vi skal bo i siofok på første sal af et hus, men som det ses har vi børn med, jeg er lige knap så heldig som min bror. Navigatoren som i ser i midten af det sidste billede siger at der er 1832km og det tager 15timer og 44 min. så vi har sat ca 24 timer af til turen.

Go' sommer til alle her fra.

R&M


13. juli 2006

En epoke er slut....

En epoke er slut.... Vores gamle ko 361, er lige i disse timer på vej til slagteriet.

361 var den første kalv vi fik da den gamle stald var ny, hun er lige godt 15 år. I 2003 fik hun lauerbærkrans for at have rundet 100000kg mælk, vi havde satset på hun også skulle runde 150000 kg mælk eller 10000kg værdi stof, men hun nåede ingen af delene, da hun kastede kalven lige da hun var blevet goldet og så for tidlig fødte kalve er næsten altid dødfødte. Det gav hende så biletten til slagteriet.

Alice


13. juli 2006

Første godkendte kunstner i familien

Kære Annette,

Du er blevet optaget som art money kunstner i BIAM.

Jeg håber du får gavn og glæde af din deltagelse i art money projektet.

Velkommen i banken!

Venlig hilsen

Lars Kraemmer
Bank of International Art Money - BIAM
Thurøvej 3, baghuset
2000 Frederiksberg
Denmark
Phone: +45 75827777
kraemmer@art-monney.org

Se lige hvor fine folk jeg er kommet blandt:

Foreløbigt som 6 sidste - og i indexet til højre er jeg kommet til at ligge lige op ad Lars H.U.G.

Og så lige et af mine kunsttykker, udover det der vises i banken:


1. juli 2006

Putte paparazzi


01. juli 2006

Vores "lille" mis

Vores "lille" mis lever stadig i bedste velgående og STORtrives her i Varde, hvor hun bestemmer over hele Gartnervangen og jager alle de andre katte væk, for her vil hun være. Hun er nu 16 år gammel, hvilket man ikke kan se med det blotte øje. Fortsat jages fuglene og hun er rigtig snedig til at fange dem endnu, bare ind i værkstedet helt ned i det bagerst hjørne, så har hun sit bytte i hus. Blev i sin tid navngivet af Louise til at skulle hedde Perle Marie, men hun kaldes ofte kun Mille, men det er faktisk Louises kat. Om natten når den sidder og jamrer uden for vinduet og vil ind er den knap så sød og dejlig som her på billedet, der er den rimelig træls. Nå, men det var lige lidt om vores bedste kat.   

   


Hilsen Allan