15. september 2007

Mere fra Guds eget land

Claus er gået i gang med at importere biler, han har fundet denne i New JerseyDen han lavede sidste år, ja det er et år siden nu, han fik den synet, den holder nok ikke et syn til, og det er ikke fordi den ikke kører fint, men der er så mange småting, der gør, at den er lidt for skramlet. Og da han fandt denne, mente han at den kunne blive en god erstatning. Den afskibes fra et eller andet sted i New Jersey d. 20/9 og skulle være her i landet omkring d. 13/10.


14. september 2007

Horsemanship kursus i North Carolina

Så er der ikke længe til, jeg tager på nyt kursus. Denne gang i Guds eget land. Jeg rejser tordag d. 20/9, her er min rejseplan

Jeg rejser sammen med Tine, vi var sammen på Anna Twinney kursus i foråret og blev den gang enige om, at vi ville tage sammen på kursus her i efteråret. Vi skulle have været sammen med en 3. pige, men hun blev forhindret.

Vi skal bo her

Og så kan I lige følge lidt med i, hvordan vejret er ovre ved os - og se hvad klokken er.

Click for Tuxedo, North Carolina Forecast

Hvis der nu bliver tid til det, så kan I læse dagbog her, men jeg vil ikke garantere noget, det bliver et hårdt program, godt nok er det sat til at slutte kl. 17:00 hver dag, men på kurset i foråret blev kl. 17 gerne til kl. 19:00 - 20:00 stykker.

Annette


10. september 2007

Kantana til kåring
Se det flotte resultat


12. august 2007

TAK

TAK


17. juli 2007

Flere billeder

Marianne & René


02. juli 2007

HTX-student anno 2007

Louise HTX-student 27. juni 2007 kl. 11.30 på Odense Tekniske Gymnasium. Så oprandt denne dag da vores Louise blev student. Hun sluttede af med 10/10 for hendes projekt og eksamen i maskinfag, for fremstilling af en ergonomisk trillebør. Vi stod alle spændte og parate da hun kom ud fra eksamen, med roser og blomster. Allan gav hende huen på og der var ikke et øje tørt. TILLYKKE Louise med det flotte resultat af 3 års hårdt slid og arrangement. Ønskes du af din familie.Kærligst far og mor.


24. juni 2007

Ny læsser
Så er der dømt ny læsser igen igen. Den sidste var så meget en mandags udgave, så vi kunne ikke rigtig overskue den mere, derfor denne nye investering. På det ene billede kan i se den gamle gamle ( den første vi havde) i baggrunden. Den har vi kørt med medens den gamle, var på værksted og indtil denne ny dukkede op. Og så har vi lejet den indtil ca. november så vi kan komme hurtig over daglig pasning af dyrene og høst af div..Alice


21. juni 2007

Så er det købt
Kald os bare gårdejer. *Smiler*
Linket til Danbolig er her igen, men det er nok snart et dødt link.
I kan også kigge her , så kan i også måle at min sø er ca. 3000m²

Damn osse, det link virkede ikke, så i bliver selv nød til at søge på
søvejen 19, Kalundborg kommune, og i menuen til venstre vælge baggrundskort,
og vælge ortofoto 1995, 99, 2002, 04 eller 06.


Marianne & René


12. juni 2007

Så er Caspers bil klar til syn

Efter at have været skilt ad i umindelige tider, er Caspers bil endelig klar til at blive kørt til syn.

PS billedet er til at klikke på.


8. juni 2007

Begivenhedsrig dag

Dagen i går blev noget af en oplevelse for Christian.

Tidligt om morgenen, ja sådan deromkring 5:30, kom han rendende med tægetangen, for at jeg skulle se, og evt fjerne, en tæge fra hans knæhase. Det var en flåt og en meget lillebitte en. Vi blev enige om, den sikkert var kommet, da han var ude at hjælpe med hestene aftenen i forvejen, og altså ikke havde siddet der andet end en 12 timers tid.

Nå vi fjerner flåten, og Christian kører på skole og derfra tager han på arbejde.

Vi venter ham hjem ved 20 tiden, men i stedet for at komme, ringer han og siger at han ikke kommer hjem lige med det samme. En af hans kolleger havde været ude for et røveri. Forbandede perkere (de gør sgu da også hvad de kan for at blive upopulære), de havde truet kollegaen, til at udlevere 1300 kr. (tænk at gøre sig til tyv for sådan nogle småpenge), med en kniv. Christian fortæller at han bare var racet afsted for at komme ud til gutten for at være ved ham, så han ikke skulle være alene. 100 km i timen op ad Smedlundsgade og ellers derudad. Først da han kommer ud til gutten, opdager han at han har haft en politibil i røven, hvor længe ved han ikke, men de var også på vej til kollegaen. Pludselig går det op for Christian at han heller ikke har sele på, og det er imens han holder ved siden af politibilen og snakker med en af politimændene. Politiet har jo nok være klar over at Christian var på vej til sin kollega og da de skulle ud til ham også, så har de sikkert brugt ham som vejviser og set igennem fingrene med at alt ikke lige er gået helt efter bogen.

Christian og kollegaen kører så på skadestuen, ikke fordi han fysisk havde lidt nogen overlast, men det er åbenbart også der man starter psykologhjælp. Christian sagde at gutten ikke virkede berørt af det, men man ved jo aldrig om der kommer en reaktion, og så er det jo godt at man ved, hvor man kan henvende sig. Det var ellers en fyr, der næsten lige var begyndt. Nu har både Casper og Christian været der i snart årevis uden at der sker noget, og så skal det ske, når en ny næsten lige har ”fået lov til at køre alene”.

Christian kommer så hjem ca. 21:45, der havde bare være millioner af mennesker på skadestuen, kommer hen til mig, og viser mig sit ben, vi var jo om morgenen blevet enige om at kigge på dem om aftenen, for at se om der var sket en udvikling af det røde. Han mente ikke det så så slemt ud, men det var jo fordi han havde forventet at det røde mærke i midten skulle blive større, ikke at det i en omkreds af 7-8 cm rundt om biddet skulle være en let rødmen. Det var lige det der var en plamage på ca. 15 cm. i diameter, let rødme og en stærk varme. Jeg ringer til skadestuen, for vi kan jo ligeså godt få gang i den penicillinkur med det samme. Vi kører afsted, 22:13 sidder vi på færgen, og vi skulle jo gerne nå hjem inden 24.

Vi kommer til skadestuen, der sidder bare en og venter. Den maskine med registrering af patienter er gået i stykker, træk et nummer. Nå i stedet for at trække et nummer, går vi hen til skranken, men får så at vide, at de hører til skadestuen og det jo er lægevagten vi skal ind til, så det har de ikke noget med at gøre. I mellemtiden er der kommet en ung mor med et bare. Ungen ser meget rolig ud, ingen skrigeri og ingen tegn på høj feber (siger det bare fordi, der kommer noget om hende senere). Hun trækker et nummer og vi går så hen og henter et nummer også.

Vi sidder og venter, endelig er patienten hos lægen færdig, dettog måske 10 minutter. Jeg stikker forsigtigt hovedet ind og spørger om vi kan få lov at blive de næste, så vi ikke skal sidde og vente på færgen til kl. 5 næste morgen. Det godtager lægen og det havde vi i øvrigt ”aftalt” da jeg ringede.

Christian kommer ind, og der er ingen tvivl hos lægen, hun giver Christian noget penicillin og vil ringe en recept ind på resten, så Christian han hente det på apoteket i dag. Det var det, det tog måske 5 minutter. Da vi kom ud igen, havde hende med babyen flyttet sig lige hen til døren, og da vi kom ud, blev vi overfaldet. Om det var lægen, der havde kaldt os ind eller hvad. Jeg prøvede selvfølgelig at tale pænt og prøvede at forklare hende at, hvis vi ikke nåede færgen............. Ja og længere nåede jeg ikke, for hun himlede op om, at her sad hun med et meget sygt barn, og så var vi bare gået ind. Som jeg beskrev det tidligere, så så ungen jo også enormt syg ud, og da hun ikke ville lytte, så kunne jeg kun affærdige hende med, at hvis hun ellers havde øjne i hovedet, så burde hun jo have set, at vi rent fatisk var kommet før hende. Hold da kæft hvor er folk hysteriske, jeg kunne forstå, hvis vi havde siddet der hele dagen, og hvis Christian havde optaget lægen i halve timer. Men vi nåede da færgen 23:45 og vi havde endda tanket benzin også, så alt i alt kan det kan ikke have taget lang tid ved vagtlægen

Tænk hvis vi skulle have ventet på brokkehovedet, så havde vi måske ikke nået det, det forekommer mig, at hun sagtens kunne have brugt halve timer hos lægen på sit barn, hun var lige typen.


27 april 2007

Nyt fra Odense

Hejsa.

Så var vi jo lige til risikovurdering i dag (torsdag) og fik at vide at jeg er "kun" 8 uger og 4 dage henne istedet for de 9 uger og 3 dage... Terminen blev skubbet 5 dage frem til den 2. december - så vi venter os et lille december barn...

Ken er også gået helt i baby - dejligt at se at jeg ikke er den eneste som er lidt skruk ;-)

Indtil videre har jeg ikke haft noget det ligner morgenkvalme, og håber det bliver ved sådan (7-9-13)... :-)

Her er et foto fra den scanning vi fik i dag samtidig med risikovurderingen... Den er bare ikke særlig stor - kun 2,3 cm.. Og ellers så alt fint ud og Ken fik bevidst at der kun var et barn, så var hans dag reddet ;-)

Hilsen
Ken og Louise

7. april 2007

Sigge af Kubehøjgaard

Britt, Arne og Peder og ikke mindst Lucca og Anton havde klaret det hele selv, jeg var jo i marken.

Alice

PS billedet er til at klikke på.


7. april 2007 (skulle have været 27/3)

Årets første grillaften

Så grilles der for første gang i år.

Alice


7. april 2007 (skulle have været 25/3)

Mere 70 års dag

Billeder fra dagen

Og er mor lige blevet 70 år, den 9/3. Hun ville bare forbigå det i tavshed, men så skal man ikke have fået 4 børn. Jeg bestilte mad i forsamlingshuset, som ligger lige ved siden af, far vidste godt hvad vi havde i sinde. Lørdag d 10/3 kl. 13, samledes vi alle på forsamlingshusets parkeringsplads. Med svigerbørn og børnebørn og et par enkelte kærester, stod vi 19 derude. Vi delte os i to hold, det ene tog maden med fra forsamlingsuset og det andet gik over til far og mor, tog et bord med ind fra baggangen, ind i stuen og rykkede rundt på møblerne så vi havde bordplads til alle 21. Vi havde også dug lys og servietter med. I løbet af ti minutter var der klar til spisning. Vi hyggede os til kl. 15:30, da skulle dem der skulle til sjælland med færgen og kl. 16:30 tog jyderne af sted. Annette blev her til næste morgen. Se det blev en dag mor sent glemmer, hun anede over hovedet ikke uråd, så hun blev godt overrasket.

Alice


30 marts 2007

Nyheder fra Odense-egnen...

Pt. er jeg meget travl, eksamnerne står for døren og jeg har en masse af de sidste rapporter/stil/afleveringer som skal nåes inden d. 23. maj plus at jeg har eksamensprojekter - men ellers så går det nu stille og roligt.. :D

Men nu til sagen:

Nu er det jo så blevet min tur til at tilføje endnu et medlem til familien Haagen, det er derfor jeg nu med glæde kan meddele jer at Ken og jeg er blevet gravide (eller jeg er). Er blevet sat til d. 27. november (er i skrivende stund 5 + 4) - så det bliver spændende og se om min mor når at blive 43 eller ej før hun bliver mormor...
Nu bliver Farmor og Farfar jo oldgamle ;-) ligesom min mormor... HIHI!
Var til den første undersøgelse igår (Torsdag) og lægen konstaterede at alt var i den fineste orden :-) Skal til den første scanning om ca. 2 måneder og det bliver da rigtig spændende at se det lille myr...

Men det var jo så det, så må i have en dejlig dag...

Hilsen Louise
18 marts 2007

Tusind tak

Tusind tak for opmærksomheden ved min 70 års fødselsdag


Mor, Mormor, Farmor og Emmy
5 marts 2007

Kranbeviser

Ska' du have løftet noget, så er der nogle stærke folk i familien.
26 januar 2007

Claus' billede af Sille

Synes lige I skulle have lov at se Claus' seneste creation, og så var jeg træt at den julemand.Annette


05 November 2006

Nyt toilet

Lige et par billeder der viser en forvandling af vores badeværelse, efter en rørskade.
De bedste hilsner
Susanne og Allan

11 oktober 2006

Hovtrimning

Så kom der lige et hovtrimmekursus forbi jeg hellere måtte prøve. Nu har jeg studeret det så længe, så det er vel på tide at jeg får lært det i praksis også. Jeg betaler jo en formue hver 4. uge for at Christina skal komme og gøre noget jeg faktisk selv kan. En ting er at turde, en anden ting er at det er pokkers hårdt. Christina er bare en lille fis på måske 50 kg, det er utroligt, hvad hun kan klare, jeg bliver træt efter to hove.

Kursus

Annette


10 oktober 2006

Julen 2006

I år inviteres I all til at holde Julen på Brattingsborgvej 5

Mormor og Morfar / Farmor og Farfar / Alex og Emmy