FamilieAvisen   


31. december 2000
Nytårshilsen


Vi gamle her i Kolby vil gerne ønske jer alle sammen et rigtigt godt Nytår og håber I må få en fornøjelig aften med familie og venner.


30. december 2000
I dag er det Caspers fødselsdagKære Casper,

du ønskes rigtig hjertelig tillykke, håber du må få en rigtig god og hyggelig dag sammen med familien.


21. december 2000
Vores bolig færdig - Nytårstorsken hjemme!

Mor og jeg har i eftermiddag gennemgået vores hus, og har konstateret at nu da gangen er færdig, så er hele vores bolig færdig, det eneste der mangler er en liste ved dørtrinet på den franske dør, og den kommer på i morgen, men dermed er vi ikke færdige, vi mangler stadig noget i stalden og vores bryggers, og så er der jo hele oprydningsarbejdet ude i haven, og når det bliver sommer igen, skal vi have sat lidt kulør på den udvendige side af huset, så der er såmænd rigeligt at lave.

Torsken!
Forleden havde jeg vovet mig ned til havnen (uh det er koldt) med fiskestangen, jeg var heldig og få en torsk der ved hjemkomsten vejede 2 kg, så nu er nytårstorsken hjemme, og da jeg tror vi kun bliver mor og mig, så er der jo rigeligt.


20. december 2000
René er i julehumør

han har lavet e-mail adresser til alle unger, de kan prøves her:

mailto:louise@haagen.dk
mailto:morten@haagen.dk
mailto:kristina@haagen.dk
mailto:bo@haagen.dk
mailto:Arne@haagen.dk
mailto:Britt@haagen.dk


20. december 2000
Links for børn og barnlige sjæle.

Jeg har fundet et link, der følger Julemanden på hans rejse hele jorden rundt for at dele julegaver ud. Siden er godt nok på engelsk, jeg håber I alligevel kan bruge den.

Når I nu er derude, så findes der også en dansk Julemand side.

Og her er Julemandens egen side.

Og en side for den lidt mere voksne nisse Rigsarkivets juleside.

Hvad med en side fra Julemandens land?

Hvis du rigtigt har fået juleblod på tanden så er René fra Aalborgs julehjemmeside med masser af julelinks lige sagen.

Rigtig god fornøjelse
Annette


14. december 2000
Mormor og Morfar er taget hjem

I søndags d. 10. december ankom Mormor og Morfar. De kom lige til frokosttid og fik en bid mad, inden de skulle videre til sjov og ballade i Slagslunde. Jeg havde taget fri mandag og tirsdag. Mandag tog vi til Holbæk med færgen, bilerne stod så tæt, at Mormor blev ganske snavset på sin jakke ved at klemme sig forbi de holdende biler.Vi fik købt en del julegaver. Om aftenen lavede René ørred, det var lidt synd, for den smagte mere af jord end af ørred.  Tirsdag var vi på Landsarkivet, vi fik ikke så meget nyt med hjem, når man ikke har været der i evigheder, skal man ligesom skubbes igang igen. Morfar fortalte flere gange at det var en underlig ting at sidde der og rode i de gamle papirer, men enhver sin lyst. På vej hjem købte vi kiks og ost til den store guldmedalje (læs for flere hundrede kroner) og Mormor mente at vi havde ost til længe efter, men inden aftenen var omme var der heller ikke mere ost. Onsdag tog de afsted til tandlægen og vi hørte ikke mere fra dem før kl. 18:30, hvor de ringede fra Kalundborg og spurgte om de kunne få lov til at overnatte en nat mere, færgen var indstillet pga. vinden, hvilket Morfar syntes var noget pjat og underholdt os med hele aftenen. Torsdag morgen tog de så afsted igen og denne gang lykkedes det demat komme med over. Eftermiddagsfærgerne blev indstillet.

Annette


10. december 2000
I dag er det Kristinas fødselsdagKristina,

du ønskes rigtig hjertelig tillykke, håber du må få en rigtig god og hyggelig dag sammen med familien. Sikke et flot vej, det har været, håber du tilgiver, at din lykønskning kom sent på, og at det ikke så for pænt ud fra starten, men jeg lavede det fra Caspers computer, og der var en masse knas.


10. december 2000
Fimpe er afgået ved døden

I går så vi ikke anden udvej end at aflive Fimpe. Efterhånden var han blevet en så stor terrorist, at vi ikke længere passivt kunne se til. En ting var at han holdt sit territorium omkring huset i hævd, med det til følge, at vi ikke havde set Laban i 2 måneder, og at Spinner kun kunne opholde sig i og omkring vores kaninhaller, og skulle bæres ind i huset for at få noget mad. En anden ting var, at han var begyndt at ligge på lur efter Spinner, hver gang Spinner kom udenfor kaninhallerne, og jagtede ham på hans eget territorium.
Fredag aften, efter jeg havde været ude at jage Fimpe væk fra hallerne, hvor han ivrigt lå på lur efter Spinner, svor jeg at han skulle dø. Jeg havde godt nok tænkt mig at han skulle en tur forbi dyrlægen, men Claus havde jo før slået kaniner ihjel, så han mente, at han nok kunne klare en kat i terroristudgave. Det havde vist ikke være så sjovt endda, og da jeg påstod, at det var den forkerte kat, han havde slået ihjel, havde han det meget dårligt, ikke bare med at det var den forkerte, men også at han skulle slå en til kat ihjel. Det viste sig dog at være den rigtige kat, så det slap han for.

Det var som om Laban forstod signalet, på næsten samme tid, som Fimpe mistede livet, kom Laban hjem og ville gerne have noget mad. Også her til morgen er Laban kommet tilbage, så nu mangler vi bare at Spinner finder ud af at han ikke bliver jagtet, hver gang han nærmer sig huset.


6. december 2000
Nu skulle det være ganske vist!


Jeg har netop talt med vores bygningskonsulent, han siger, at på onsdag i næste uge begynder de at støbe fundamentet til halmfyret, og så burde resten ikke tage så lang tid, halmfyret kommer i færdigversion og skal "bare" stilles på betonen.

Vi krydser fingre.


5. december 2000
Peders sejers dag !

Hermed bringes en nyhed, som virker ret intern Samsk. - Morfar har indrømmet, at Kylle vist nok er en hane.


3. december 2000
René har fundet en lejlighed.

René har fundet sig en et værelses lejlighed på 43m2.
Hans nye adresse er:
Slangerupgade 14, A, st.
3400 Hillerød