FamilieAvisen   


20. januar 2002

Tak

Tak for alle hilsnerne på min fødselsdag.

Hilsen
Claus


19. januar 2002

Tillykke Claus


Hjertelig Tillykke med dagen. Vi håber du må få en rigtig hyggelig dag sammen med familien.


3. januar 2002

Mere køkken

Nu har jeg været nede og plage min køkkendame igen. Her er seneste opdaterede forslag fra Kvik køkkener

Hvad synes I nu?

Annette


2. januar 2002

Vagtskema

Renés vagtskema for år 2002 er nu lagt på.


2. januar 2002

Tillykke Peder


Hjertelig Tillykke med dagen. Vi håber du må få en rigtig hyggelig dag sammen med familien.


1. januar 2002

Tillykke René


Hjertelig Tillykke med dagen. Vi håber du må få en rigtig hyggelig dag.


30. december 2001

Tillykke Casper


Hjertelig Tillykke med dagen. Vi håber du må få en rigtig hyggelig dag sammen med din familie.


11. december 2001

Kom med gode ideer!

Vi har været ude og få nogle køkkenfirmaer til at give et bud på indretning af vores køkken, jeg er ikke selv helt tilfreds, måske jeg har givet dem en for bundet opgave - kom med forslag!

Forslag fra Kvik køkkener
Jeg kan vældig godt lide deres X-large og det er der ingen andre køkkenfirmaer, der har kopieret endnu. Tilgengæld er udvalget i låger ikke så stort og jeg vil også gerne have nogle af de meget brede skuffesektioner, her har Kvik kun 80 cm. brede. Stregtegningerne er et forsøg på pifte lidt op, jeg synes at overskabet til venstre for køkkenvasken bare ligner en kasse midt på væggen, og da der er så højt til loftet (280), så må det gerne udnyttes, uden at være for bastant.

Forslag fra Invita køkkener
Invita har et meget lækkert lågesortiment, og skufferne kan her komme op på 100 cm, jeg har set andre steder at de er oppe på 120 cm. Her findes ikke x-large, så med en køkkenbordshøjde på ca. 95 cm, vil vi få en meget høj sokkel, og hvad skal man bruge en sådan til?


11. december 2001

Billeder fra byggeriet

Stalden
Fundamentetpå Staldbygningerne
Opstilling af Elementer del 1
Opstilling af Elementer del 2
Oplægning af Dækelementer

Halmladen
Fundamentet på halmladen.
Opsætning af spær og plader.


10. december 2001

Tillykke Kristina


Hjertelig Tillykke med dagen. Vi håber du må få en rigtig hyggelig dag sammen med din familie.


7. december 2001

Det begynder at ligne noget.

I dag kom spærene. Kl. 12:00 var de sat op og tømrerne kørt igen. Det var spærfabrikkens egne folk, der monterede spærene, der kommer andre tømrere og sætter lægter op og monterer tagsten. Spærene ligner det rene pindebrænde, det er et under at de kan holde til et tegltag.

Dem der skulle montere trempelelementerne var lidt utilfredse med dem, der havde støbt dækelementerne, for de var så lange at de var nødt til at skære af trempelelementerne inden de kunne monteres. Det betød at de ikke var færdige tirsdag, som de havde regnet med. Først i løbet af onsdagen var de færdige. Jeg skal nok love for at de havde en vinkelsliber, der sagde spar to. Den gik på benzin og så skar den lige igennem betonen, som var det - måske ikke lige smør - men så noget der minder om smør. Det er lidt mystiskt at komme hjem og hele gårdspladsen(ja, for sådan en har vi nu - igen) er optaget af varevogne, men det må vi jo nok vænne os til for en stund. Vi skulle jo nok have holdt rejsegilde i dag, men nu har vi ventet og ventet og udskudt og udskudt, så jeg må faktisk sige at det tog os lidt på .øven at vi på så kort tid er kommet så langt.

Annette


4. december 2001

1. søndag i Advent 2001

Rene havde inviteret til gløgg og æbleskiver den første søndag i advent, men det var ikke mange af os der kunne finde tid til at komme, så vi var kun os fra Samsø, men vi havde nu også en meget hyggelig eftermiddag. Da Peder ikke skulle med, han skal jo passe sine dyr, mente Alice nok der kunne blive plads i hendes bil til mor og mig, så vi strammede os lidt sammen og så gik det fint Vi tog færgen kl 8.20 og da den nåede Kalundborg, trillede vi stille og roligt mod Hillerød, og ca. 11.30 var vi fremme. Vi blev modtaget med kaffe, brune kager og pebernødder samt en stor skål med diverse vingummier. Alice havde en gås i bagagerummet, som en mand der hedder Dines og bor i Hvidovre skulle komme og hente, så ham stod vi og holdt øje med, nå endelig der var han, men han kørte lige forbi og drejede om hjørnet oppe i enden af gaden, men Alice gik ned på P-pladsen tog sin frakke på og ventede på han skulle komme tilbage, men der kom slet ingen så hun kom tilbage igen, og kunne ikke forstå hvor han var kørt hen så vi ventede videre, og pludselig ringede det på døren og der stod han så, en helt anden mand end ham vi så i den første bil, men ham her var den rigtige, så Alice gik med ham ned og fik afleveret gåsen, vi andre tog så vores overtøj på, for vi skulle jo på gåtur i Grib Skov, man da det var et surt koldt vejr, besluttede vi, at vi egentlig godt kunne nøjes med at gå en tur rundt om Slotssøen, så vi gik gennem slottet. Bo var helt syg for at komme der ind, men så meget tid havde vi nu ikke, så vi fortsatte og gik gennem slotsparken, forbi de 4 kongelige monogrammer der er plantet og klippet i Buskbom, videre ad stien rundt om søen, en bid hen ad hovedgaden og gennem slotsarkaderne tilbage til Rene. Nu fik vi så serveret gløg og æbleskiver, flere brunkager og pebernødder, og endnu flere vingummier og noget chokolade (Marabu?) og I kan tro børnene fik sat noget til livs. Da Færgen sejlede fra Kalundborg kl 20.05 og vi ingen pladsbestilling havde, syntes vi hellere, vi måtte køre i lidt god tid, så da kl. var ca. 18.00 hilste vi pænt af og sagde tak for i dag og drog afsted, men der var nu masser af plads på den færge. Da vi nåede Samsø, stod mor og jeg af ovre ved kirken og gik de sidste meter hjem. Se det var så den første søndag i Advent. Hænger lige et par billeder af os og Frederiksborg Slot på (Hav tålmodighed, det varer sin tid).


1. december 2001

Bo til mesterskaber

Lørdag d.24/11 tog Bo til bordtennis stævne i Søften ved Århus, sammen med Morten Johansen og resten af bordtennis klubben, han skulle spille en single kamp hvilken ikke gik så godt. Men Morten og Bo skulle spille dubbel det gik rigtig godt og de vandt mesterskabet i deres række, se han var så stolt at han ringede hjem og fortalte det, han kunne ikke vente til han kom hjem, men han skulle også lige til Nordjylland først og kom først hjem søndag aften.

Alice


1. december 2001

Flere elementer

Torsdag aften var alle elementerne (de nederste) på plads, fredag kom 7 biler med betondækket. Der er lagt 48 stykker i alt, så der kunne kun være 6 -7 på hver vogn, det betyder vel at det er noget tungt skidt vi får som loft. Christian var hjemme for at fotografere, og havde fået at vide at tirsdag bliver de færdige med at montere trempelelementerne.

Annette