FamilieAvisen   


27. februar 2001
Så er der sket lidt i Hårmark.

I går fik vi tømt kostalden for møg, det var Morten der skulle have det. Vi kørte med fire vogne. Der hvor Flemming og jeg skulle køre til var der godt nok en sur mokke, vi ødelagde hendes havudsigt ved at lægge bunken der hvor vi ville. Vi flyttede den lidt, men det var også galt, så kom hun ud for at tale/skælde mig ud, men jeg henviste hende bare til Morten, jeg var jo kun chauffør, så blev hun mopset, tror ikke Morten hørte fra hende.
I dag har vi fået nye grise, de 350 havde en gennemsnits vægt på 34,1 kg resten 295 vejede 29,9. De små nye er godtnok små, de er købt som pulje grise hvilket betyder at vi ingen fast aftale har med en leverandør, så vi må tage hvor vi kan få, p.t. er puljegrise 50 kr. dyre / gris + fragt, så det bliver nogle dyre grise dennegang, men måske er puljegrise 50 kr. billigere næste gang.

Alice


18. februar 2001


Jeg er jo på vinterferie hjem fra skolen og det er meget hyggelig for de to søskende er hos min bedstemor.
Men det går også meget godt oppe på skolen. Jeg har lige været til samtale med lærerne (den dag vi tog på vinterferie) og der lå jeg på 9 i dansk og tysk og et stort 8 i engelsk..... matematik ved jeg ikke for min matematiklærer var på Odense hospital med sin lille søn. Til min matematik prøve i uge 4 fik jeg 9 det gik jo vældig godt!!! og min danske stil fik jeg 9!! det er jeg mega glad for.
I uge 6 havde vi projekt uge men det ved jeg ikke hvad jeg fik men jeg kunne mærke det gik ok.!!!
Louise

16. februar 2001
Tusinde tak!

Tak alle sammen for opmærksomheden ved min fødselsdag. Tak fordi I mødte så talstærke op og fejrede dagen sammen med mig og familien. Tak til René for blomster og den fine hilsen i avisen. Tak til Samsingene for vinkelsliberen, jeg håber ikke Peder bliver alt for ked af at høre at det bare er den fedeste fødselsdagsgave jeg har fået i mange år. Et stort ønske blev opfyldt. Tak til Næsbjergenserne for "kortet". Det lyder næsten som en takketale fra en Oscarvinder. Jeg er ked af at jeg var nødt til at bukke under allerede ved ni tiden, jeg har været hos lægen og han kunne ikke rigtigt finde ud af hvad der er galt med mig. Han sagde at han godt kunne høre at det peb noget i brokierne, men at det mest forekommer hos folk med astmastiske tendenser og det har jeg jo ikke. Måske det kunne være en kold lungebetændelse men det kunne han ikke sige. Jeg fik noget penicillin, det vil dog ikke hjælpe hvis der er tale om en kold lungebetændelse, men det får vi at se om nogle dage. Indtil da har jeg fået bevilget sådan en inhalator ligesom man altid ser astmatikere bruge. Den vil kunne give mig luft i løbet af 5 - 10 min.
 
Annette


15. februar 2001
Allan har fået fritidsjob

Allan siger godt nok der aldrig sker noget ovre hos dem, men de sidste nye rygter fortæller, at han er begyndt som sælger i Bauhaus Home Store/Esbjerg i sin fritid, fredag eftermiddag og lørdag


15. februar 2001
I dag er det Annette's fødselsdag

HURRA HURRA HURRAAnnette,

du ønskes rigtig hjertelig tillykke med dagen. Vi håber du må få en rigtig gode fødselsdag med dejlig chokolade og kager til. Samtidig vil vi gerne alle sige tak fordi du holder avisen for os.


11. februar 2001
Mere fødselsdag

På torsdag, den 15. februar 2001, holder vi fødselsdag her på Bybjerggaard. Casper fik aldrig holdt sin og så er det jo en andens fødselsdag den dag. Alle er velkomne, bare vi lige får en melding inden dagen er omme, om hvem der kommer.


8. februar 2001
I dag er det Arnes fødselsdagArne,

du ønskes rigtig hjertelig tillykke med dagen. Vi håber du må få nogle rigtig gode fødselsdagsfester med familie, venner og skolekammerater.


6. februar 2001
HURRA


         


I dag

har vi for første gang varme i alle radiatorerne. I fredags da de unge herrer var kørt hjem havde vi endnu ikke fået varme i alle radiatorerne. Årsagen til at der ikke var varme hele vejen rundt var, at der var kommet for lidt vand på systemet, og vi anede ikke hvor man kom mere på. Nu har Casper og jeg fået et kursus i alle rørene og manometrene og håndtagene ned i vores kælder, det ligner nærmest kluddermor. Smeden er kørt hjem og kommer først tilbage når det er blevet noget mindre vådt, der er noget han skal have monteret i fordelerbrønden, men det kan han ikke i frost og vådt vejr. Oliefyr og -tank skal også monteres, men det må de for min skyld godt være måneder om.


2. februar 2001
Trafik og børn

Så er der en ny side for unger indtil 7 år, men de lidt større tager nok heller ikke skade af at kigge med.


1. februar 2001
Halmfyr

Så har vi gang i vores nye halmfyr - har vi nogensinde talt om overdimensionering? Da brandkamret endligt var fyldt havde Claus brugt 20 baller. I det gamle kunne der være 6 hvis det blev stoppet rigtigt godt. Vi er dog ikke blevet varmere, fyret er godt nok sat til at varme de 10.000 liter vand, der ligger oppe i akkumuleringstanken (den er ikke fyldt op endnu og nu har vandet været til i 4 timer), men det er ikke koblet til vores centralvarmerør endnu, mere om det senere - forhåbentlig i morgen, vi er holdt op med at forvente noget som helst. Vi har regnet lidt på det, selvom der skal 20 baller i ad gangen, så kan vores beholdning på 3000 baller alligevel holde et sted mellem 225 og 300 dage, da der kun skal fyres hvert andet eller hvert 1½ døgn og det burde jo nok række indtil næste høst. Og når vi tænker rigtigt godt efter så fyrede vi jo også, op til 3 gange i døgnet i det gamle fyr.
Annette


1. februar 2001
Jan Maribo

Her til morgen ringer Jan indefra Shell fordi jeg har et program, der skal scriptes for at kunne køre når vi nu skal ind under Shells IT standard. Men det er ikke det der er historien. Efter at have talt lidt om scriptningen spørger Jan pludselig om jeg kender en Alex Haagen, han skulle vist nok bo i Jægerspris. Joh, jeg kender da nok en Alex Haagen som engang boede i Jægerspris, så det hele ender i at jeg skulle hilse mange gange fra Jan fra Andersson. Det skal lige tilføjes at Jan har arbejdet i Shell i næsten i 1½ år nu, så den hilsen har være længe undervejs.
Annette