FamilieAvisen    30. november 2000
Truck certifikat
Så fik Peder også sit truck certifikat, han havde ingen fejl i teorien, men havde lidt bemærkninger i kørslen.

Alice

Vi ønsker allesammen tillykke med certifikatet.
30. november 2000
I dag er det Susannes fødselsdag
Susanne,
du ønskes rigtig hjertelig tillykke, håber du må få en rigtig god og hyggelig dag sammen med familien.

21. november 2000
Truck certifikat
I dag er dagen, hvor jeg har fået mit truck certifikat. Efter 7 dages undervisning, lykkedes det mig, som den eneste på mit hold, at komme igennem praktikken uden bemærkninger. Jeg havde 1 fejl ud af 12 spørgsmål, hvor der skal svares på 4 spørgsmål i hvert.
Alice

Vi ønsker allesammen tillykke med certifikatet.
14. november 2000
Chinchilla
chilla9.jpg g_black.gif
I landbrugsnyt så vi en annonce, i hvilken en Chinchilla farm var til salg. Straks ringede vi og forhørte os, Claus har jo talt meget om at forsøge sig med Chinchillaer. Vi var oppe og se på og kom hjem med 2 avlsgrupper. En avlsgruppe består af 8 hunner og 1 han og så det løse. Det løse er bl. a. en lillebitte unge fra d. 11/11. Vi fik dem til under halv pris, ja måske endda til en 3. del. Vi købte dem af en avler, der havde haft dyrene i 15 år, men var nødt til at sælge, da han og konen vil gå på førtidspension.
7. november 2000
I dag er det Allans fødselsdag
Allan,
du ønskes rigtig hjertelig tillykke, håber du må få en rigtig god dag, regnen til trods.

30. oktober 2000
Mød gamle venner og naboer
Jeg har lige oplevet noget sjovt. For omkring en ugestid siden var jeg inde på denne side på Jubii her tilmeldte jeg mig og i mellemtiden er der en af vennerne fra dengang, der har tilmeldt sig, og en Charlotte skrev og spurgte efter René, så det er jo spændende, hvad det kan udvikle sig til. Prøv selv.
29. oktober 2000
Historien om den store ørred
Idag har vi været ude at hjælpe Peder med at indfange nogle kvier, som ikke godvilligt ville hjem på stald, men de måtte gi' sig til sidst. Da de var vel i stald, fik vi lidt kaffe og et stk. franskbrød, og kørte så hjem til os selv, fik noget andet tøj på og kørte i byen for at købe ind. Da vi kom tilbage, sad vi lidt og drev den af, og fik så vores frokost. Da kl. var ca. 14.30, sneg jeg mig ned for at fiske lidt, solen skinnede og det var helt stille, pragtfuldt, men nu er det jo ikke alverden man fanger, og hver gang jeg fik fisk på krogen, faldt den af igen, det kunne jeg ikke forstå, men ved nærmere eftersyn viste det sig, at der ingen modhager var på krogen, og så er det jo klart, det går skidt, nå nyt blink med ny krog på linen, og så fortsatte jeg fiskeriet, men uden at fange noget, så jeg var lige ved at tage mig sammen til at gå hjem, da jeg fik hug, og sikke en modstand, da jeg endelig kunne se fisken, viste det sig at være den største jeg nogen sinde har fanget, og så var det en ørred, men hvordan får man løftet den 3 meter op på kajen, det gør man ikke, så jeg fik fat i nogen der stod ovre ved færgen og fiskede, de sendte så deres dreng hjem for at hente et net, så imens trak jeg fisken hele vejen langs molen ind til det første hjørne, her mødte jeg knægten med nettet, han var helt rød i hovedet af cykelturen, men han fik pakket nettet ud i en fart, og så ned på maven for at få fisken i nettet, men ak! ivrig som han var fik han givet fisken nettet i hovedet, og så var den væk. Ærgerlig og sur kørte jeg hjem. Jo der sker mange ting på Samsø
28. oktober 2000
Firenze
Den 6. oktober satte vi Casper på Holbæk færgen med hele oppakningen, han skulle af sted til Firenze næste morgen med HTX. De skulle så tidligt af sted at Casper var nødt til at overnatte hos en kammerat i Holbæk, for at kunne være der tidligt nok. Efter 25 timers togkørsel kom de endeligt til Firenze. De blev indlogeret på hotel, hvor de skulle dele værelse med 2-3 andre. Værelserne var nomineret til 2, men det betød åbenbart ingenting. Casper mødte et par af sine tidligere klassekammerater fra Privat skolen, de var også på tur til Firenze med deres HTX klasse fra Ballerup. Som Casper omtaler turen, så var den det rene druk med nogle få sightseeings. Vi andre fik nu fortalt at det var en studietur, men definitionen af en studietur kan jo være bred. Fredag d. 13 tog de så hjem igen og efter 28 timers togtur hentede vi ham i Roskilde. Casper gik og svajede i flere dage efter, ovenpå en togtur, hvor han var blevet lullet i så lang tid. Se nogle af hans billeder.
26. oktober 2000
Tak
Tak for opmærksomheden på min fødselsdag.
Alice
24. oktober 2000
I dag er det Alice fødselsdag
Alice,
du ønskes rigtig hjertelig tillykke, håber du må få en god dag

22. oktober 2000
Fødselsdag på Brattingsborgvej 5
Lørdag d. 11. november 2000 holder Alex fødselsdag, kom og vær med.
Familiehyggedag hos Alex/Morfar/Farfar - vi skal have noget godt at spise om aftenen, i løbet at dagen er I velkomne til at kige ind efter behov og deltage i familiehyggen.

8. oktober 2000
Huset på samsø!
Det hus vi købte på Samsø og flyttede over i sidste år midt i december, og som vi har knoklet med at rive næsten ned, har vi nu fået bygget op igen. Boligdelen er så godt som færdig, der mangler kun lister på hylderne i fadeburet, og hylder i det der gå ind i klædeskab. Og så desværre gangen, det skyldes, at tømmeren, som påtog sig at skaffe en ny yderdør, ikke rigtigt har fået gjort noget ved det, har rykket ham flere gange, men det hjælper åbenbart ikke, så vi bliver nok nødt til selv at skaffe os en, den skulle jo gerne sættes i inden det bliver vinter. Som I jo nok ved: fik vi lavet os to værelser på loftet, de må jo nu blive gæsteværelser, de skal bare lige spartles og tapetseres og have en klat maling på vinduerne, så skulle de være klar, hvis der kom nogen forbi og blev et par dage. Så er der jo lige stalden og alle murerne uden på, der skulle gøres noget ved, og til sidst men ikke mindst haven, den ser farlig ud, så vi kommer nok ikke til at kede os i meget lang tid - og det er vel også på tide vi begynder at slappe lidt af og se os om på Samsø, vi ved jo slet ikke hvordan det er at bo her, indtil nu har vi været travlt optaget.
4. oktober 2000
Arne er en Svale.
Arne begyndte den 26. september 2000 at gå til spejder, han hører til mikro gruppen. Den 3/10 blev de delt op. Arne kom i gruppen SVALER, han fik en blå silke snor sat fast i tørklædet, som tegn på, at han er svale.
30. september 2000
Skolebilleder.
Så er skolebillederne af Casper og Christian der.
Klik på billederne, hvis du vil se dem i større størrelse.

Casper Christian

6. september 2000
Casper har bestået
Efter 4. forsøg og en halv formue, lykkedes det endelig Casper, at komme hjem med sit kørekort. Han mener selv taktikken for de første 3 prøver var lagt forkert, og det lykkedes da også, da han selv fik lov til at bestemme, hvordan den skulle kringles.
7. maj 2000
Bybjerggaard i flammer
Kl 10 om formiddagen opdagede vi pludselig, at hele vores halmlade var et kæmpe flammehav. Imens Claus talte med 112 kunne han se, hvordan ilden spredte sig til kaninstalden med lynets hast. Se billederne.