FamilieAvisen   


23. august 2001

Endelig!

Så kom den, Teleskoplæsseren, vild jubel hos drengene.
Det var i går medens vi høstede det sidste hvede, da Bo og jeg kom over bakken. Jeg så den først, Bo sad i Fergusonen, skulle til at få korn i vognen, han havde næsten ikke tid til jeg blev færdig med at læsse af.
Det var lige før han ville have den med ind og sove, han har også kørt i den hele eftermiddagen, sammen med Kristian og Anders.
Arne syntes også det er helt sjovt at køre i den. Hva´ Bo, hvem tror du har bakket den ind ?
Stolt fyr.
Er færdig med at høste i går kl 20:20, nu presser vi og kører lidt halm hjem.

Alice


17. august 2001

Varme igen

I går var det en rigtig god dag, vi fik vores nye varme pumpe, så nu har vi varmt vand i stuehuset, både til bad og varme i gulvet, det er også 8 uger mindst, siden vi har prøvet det, men det har jo været dejligt vejr, så det har været hyggeligt at gå i stalden og bade, det er lige før ungerne glemmer at de skal blive inde og bade, selvom de stod i kø for at være den første til at bade i aftes. Nu mangler vi bare vores teleskoplæsser, så er alle vores investeringer på matriklen, bortset fra, at den anden halvdel af mælkekvoten først bliver tildelt, til 1 april, men det er vi helt klar over, men den falder også til dato.

Alice


13. august 2001

Tillykke Putte & Peder


Rigtig hjertelig tillykke med bryllupsdagen. Håber at I må få en rigtig hyggelig dag.


12. august 2001

Nyt fra Bybjerggaard

I tirsdag begyndte de at støbe fundament til vores halmlade, og vi har endelig fået nogle farveprøver så vi kan bestemme, hvilken farve laden skal have, det er måske meget naturligt at men bestemmer det få dage før pladerne skal ankomme. Vi vælger nok to grå nuancer, men vi er ikke helt sikre endnu. Derfor kører Claus og jeg en tur til Helsinge, hvor der findes en lade i netop disse farver, for at se om de nu også ser pæne ud i en større sammenhænge og ikke bare som to små prøver på 2 x 5 cm. Spærene skulle komme i den kommende uge og når de er sat op, så skal der plader på. Det ender med at den når at blive lukket før vi skal køre halm. Vi har tænkt os at høste tirsdag-onsdag-torsdag for ikke at komme lige så sent igang som sidste år. Der måtte vi jo betale ekstra for at få hjælp til at høste og alligevel måtte vi også betale for tørring af kornet. Hvis vi starter nu kan vi nå at høste selv og så bare få udgift til tørring, vi regner ikke med at det kan nå at tørre alt formeget selvom de har lovet høje temperaturer.

Annette


27. juli 2001

Lidt nyheder fra Hårdmark

I går torsdag drog Arne på spejder sommer lejr, i Tranbjerg ved Århus, der kommer en hel flok fra nær og fjern vist også nogle fra udlandet, de kommer hjem søndag aften.
Bo tager også afsted, men det er over til Casper også i Århus, men det er midt i byen. De skal hygge sig og mandag skal de i Tivoli Friheden, han kommer hjem tirsdag.
Mandag og tirsdag var Arne og jeg på festival pladsen for at rydde op efter festivalen, det var med spejderne, de får 20000,- for at gøre rent på selve pladsen og på telt/camping pladsen, og hold da kæft et svineri på campingpladsen, håber ungerne har lært lidt om at rydde op efter denne omgang, så de ikke sviner selv den dag de tager til festival.
Også en lille hilsen fra Britt, med mange tak for besøg, og alle de fine gaver, det var ikke så lidt, det skal siges at hun leger med det hele, næsten hver dag lidt på skift. Men hun har også højt og tydeligt sagt at hun ikke vil gå med KJOLE.

Alice


24. juli 2001

Opråb til alle!

Far/Morfar/Farfar er helt på spanden, har jer ikke længere på sin ICQ. Kan I ikke allesammen kontakte ham på ICQ'en, så han kan få jer tilbage igen?

13. juli 2001

Tillykke Britt


Rigtig hjertelig tillykke med dagen. Håber dit sutteprojekt falder heldigt ud og at du må få en rigtig hyggelig dag.


1. juli 2001

Nekrolog.

Missie er afgået ved døden, blev fundet ved gadekæret, mere flad end normalt.
Missie var en værre kat, altid fuld af ballade, kunne ikke være stille om morgenen når ungerne sov.
Missie blev kun et år.
Begravelsen har fundet sted.
Alice


1. juli 2001

Her er en lille historie - med en overraskende slutning.

Der var engang en mand, som var helt utroligt vild med brune bønner. Han elskede simpelthen den ret, men bønnerne havde desværre en kedelig effekt på hans fordøjelse. Han led altid frygteligt af tarmluft, når han spiste bønner.
Men som det jo går, mødte han en dag en sød pige, og da den tid kom, hvor han spurgte om hun ville gifte sig med ham, sagde hun kun ja på betingelse af, at han lod være med at spise brune bønner. Alt det prutteri kunne hun simpelthen ikke holde ud. Det gik han selvfølgelig med til, for han var forelsket til op over begge ører.
Et par måneder efter de var blevet gift, skete der så det, at hans bil brød sammen på vej hjem fra arbejde, og han blev nødt til at gå resten af vejen til fods. De boede et godt stykke ude på landet, så han ringede til konen, og advarede hende om, at han blev lidt forsinket. Men på vejen hjem, kom han tilfældigvis forbi en lille café, og som han gik der, kunne han mærke en herlig duft af brune bønner i luften. Der var ikke noget at gøre, han kunne ikke modstå fristelsen, så han smuttede lige indenom. Han havde stadig adskillige kilometer hjem, så han tænkte, at han vel nok kunne komme af med det meste af effekten på vejen, så hans kone ikke opdagede noget. Bønnerne smagte himmelsk, og han spiste tre portioner, inden han gik videre. Så han gik selvfølgelig og pruttede lystigt hele vejen hjem, og da han endelig kom ind af hoveddøren, følte han, at han var ovre det værste.
Da hans kone tog imod ham, virkede hun både glad og lidt ophidset. "Jeg har en rigtig overraskelse til dig i aften, kan du tro", udbrød hun, og så gav hun ham bind for øjnene, og førte ham ind i spisestuen. "Nu kigger du ikke vel?"
Nu kunne manden mærke, at der var endnu en mega-prut på vej, og han vidste ikke rigtigt hvad han skulle gøre. Han ville jo nødigt spolere noget. Men lige da hans kone skulle til at tage bindet fra hans øjne igen, ringede telefonen, så hun fik ham igen til at love, at han ikke ville kigge, og så gik hun ud i gangen for svare. Han greb selvfølgelig chancen mens hun var væk, og slog en ordentlig stinker. *Blaaap*, sagde det, og der bredte sig en styg lugt af rådne æg i stuen. Manden kunne dårligt nok selv ånde, så han famlede på bordet efter servietten, og prøvede at vifte det værste væk. Men lige som han var ved at have renset luften nogenlunde, kunne han mærke, at der var en ny en på vej. Så igen løftede han et ben og trykkede af. Denne her var bare værre endnu, så for at undgå at kvæles, viftede og viftede han, for at få lugten væk. Konen blev med at snakke i telefon ude i gangen, så han slog en prut til, og endnu en. Den ene kæmpefis efter den anden viftede han væk med amene og den udfoldede serviet. Det var lige så vinduerne rystede, og blomsterne på bordet blev helt slatne. Og mens hun snakkede og snakkede, blev han ved på den måde i næsten ti minutter, en ordentlig prut og så, vifte, vifte, vifte, og så en prut til.
Da han kunne høre, at hans hustru lagde røret, lagde han servietten henover sit ben, og trak pænt sin stol ind til bordet igen: Så sad han der og smilede tilfreds, da hun kom ind igen. Hans kone undskyldte den lange ventetid, og spurgte igen, om han havde kigget. Han forsikrede hende med ren samvittighed om, at det havde han selvfølgelig ikke.
Så tog hun bindet fra hans øjne og råbte, 'SURPRISE!!' Og der sad så tolv af deres bedste venner i festtøj rundt om bordet og kiggede ned i tallerkenerne.

"Blaaaaaap"

hilsen ellis og mavda.