Konfektkugler

Pistaciekugler

(ca 25 stk)
100 g marcipan
100 g pistacie marcipan
150 hvid overtrækschokolade
Pynt: Hakkede pistacienødder

Ælt pistacie marcipan og marcipan sammen. Tril massen til kugler. Smelt den hvide overtræk og dyp kuglerne heri. Pynt med hakkede pistacienødder inden overtrækken størkner.

Mandelblomster

(ca 25 stk)
200 g marcipan
100 g overtrækschokolade
Pynt: Mandelflager og kugler af farvet marcipan.

Tril marcipanen til kugler som trykkes let med tre tingre. Smelt overtrækken og dyp kuglerne heri. Stil kuglerne på bagepapir. Pynt med mandelfalger og sæt en lille kugle af farvet marcipan på toppen.

Pariserkugler

(ca 25 stk)
200 g marcipan
1 tsk knust anis eller Pernod
100 g overtrækschokolade
Pynt: Krymmel.

Ælt marcipanen med anis eller Pernod. Tril marcipanen til kugler. Smelt overtrækken og dyp kuglerne heri. Pynt med krymmel.